Samsung Galaxy S3 Mini Sarj Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Plesk67

Plesk67

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Mini Sarj Sorunu !
Beyler bir hafta önce galaxy s3 mini aldım. telefondan gayet memnunum fakat anlamadığım bir nokta var. telefonu yatmadan önce piline baktım %67 seviyesindeydi. sabah baktığımda %23'e kadar inmiş. hiçbir açık program, wireless, bluetooth, vs. yok.

Ya benim anlamadığım birşeyler var yada bataryada sorun var. Uygulama yöneticisinde etkin programlara bakıyorum açık program yok. üst panelde ses, ekran döndürme, güç tasarrufu, sadece bunlar açık diğerleri sürekli kapalı.

ram 562 Mb/ 804 Mb

Lütfen bana yardım edin. android işletim sisteminden pek fazla anlamam. ne yapmam gerektiğini belirtin şimdiden teşekkür ediyorum.

Buğra

Buğra

Admin
ram normaldir. gece belki oyun veya uygulama açık kalmış olabilir. bir galaxy aceye göre normal olarak şarzı daha kısa gider s3 mininin

juice defender kullanmanı tavsiye ederim.

Plesk67

Plesk67

Üye
    Konu Sahibi
Hocam etkin uygulamalardan baktım hiçbir program açık değil.

telefon sarj ettikten sonra ne oyun oynadım ne birisiyle mesajlaşıp, konuştum, müzik dinlemedim, film izlemedim.

sadece ayarlar bölümünden birkaç ayara baktım. taş çatlasa 3-4 dk sürmüştür o da.

sarj edeli 1s 37dk olmuş %90'da şu an. %90 boşaltılıyor yazıyor.

ekran : %42
android os : %40
android sistemi : %7
telefon : %3
hücre askıda : %2
cihaz boşta : %2
ortam sunucusu: %2

Plesk67

Plesk67

Üye
    Konu Sahibi
up.

uguro

uguro

Üye
Dostum o kadar inmemesi lazım bende kullanıyorum ama daha öyle bir duruma rastlamadım genelde güç tasarrufunda bırakıyorum talefonun ekran parlaklığını kıstım ve ekranın siyah ekrana gelme süresini kısalttım hareketli duvar kağıdı kullanmamanı bildirimleri temizlemeni ve telefonu kullanmadığın zamanlarda home orta tuşa basılı tutarak açık uygulamaları kapatmanı tavsiye ederim bunlar kullanım süreni arttırır tüm bunlara rağmen tekrar dene %100 şarj et telefonunu ve bir 8 saat sonra uyanınca tekrar sonuçları yaz bu akşam dene istersen bende aynı işlemleri yapıp denicem sonucu buraya yazarım ancak dediğin gibi senin telefonun yine aynı değerlere inerse bataryanda sorun olabilir :oke:

Plesk67

Plesk67

Üye
    Konu Sahibi
bu gece yine aynısı oldu telefonda açık hiçbir şey yok. veri transferini bile kapattım. + juicedefender programını da kurdum aggresive moda aldım.

anlamadım gitti. çok erken bitiyor pili. gece yatmadan önce %80 de falan bıraktım sabah 30 lara kadar düşmüş.

%100 sarj yaptım telefonu kullanmama rağmen hiç ama hiç kullanmadım % 70 lere kadar düştü 4-5 saat içinde. pilde sorun var desem yeni aldım telefonu daha 1 haftalık. android sisteminden hiç ama hiç anlamam. sadece gerekli bilgileri bilirim. şuna kesinlik getirebilirim görev yöneticisinde etkin uygulamalar bölümünde hiç açık programım yok.

ekran parlaklığı tam ortada % 40- %50 gibi.. bu arada hocam sizin pil ne kadar süre gidiyor.

hocam bu arada %100 sarj yapacağım birazdan bakalım kaç saat gidecek kullanmadığım halde...

- - - Eklendi - - -

android os kullanımı şu an %56 büyük ihtimal bu tetikliyor pilin bitmesini. geçenlerde %70-80 civarlarındaydı.

net'de araştırdım room kurun vs. birşeyler diyorlar tam anlamıyorum garantiyi bozar diye ellemiyorum servise yollasam düzeltirlermi. yada başına böyle olay gelmiş birileri varsa lütfen yardım edin canımı sıkıyor. gece %100 olan telefon sabah kendi kendine kapanıyor...

uguro

uguro

Üye
Dostum bu sabah 8:10 da şarjdan çektim telefonu şu an saat 21:10 aradan 13 saat geçmiş ve telefonum şu an %37 ve gün içinde müzik dinledim internete girdim mesajlaştım yani telefon elimden düşmedi ve güç tasarrfundada değildi sadece ders amanları sessize almıştım o kadar bence senin bataryanda bir problem var diye tahmin ediyorum ...

şu an %43 ekran
%24 android os
%8 sesli aramalar
%5 ortam sunucu%4 android sistemi
hücra askıda %4
facebook %3
müzik çalar %3
foursuguare %3

Şeklinde görünüyor ....

Plesk67

Plesk67

Üye
    Konu Sahibi
telefondandaki bütün oyunları, uygulamaları kaldırıp telefon kapalıyken bir gece boyu sarj ettim. sabah telefonu elime aldığımda android os %15 civarındaydı.

1 gün 2 saat boyunca pil %27'ye düşmüş.

telefona oyun, uygulama kuramayacaksak ne anladım ben bu işten nerde bunun akıllı telefon özelliği.

rsn026

Üye
Okadar özelliği var diye okadar para verip alıyoruz ve bu özellikleri şarj bitick diye kullanamıyoruz bune saçmalık bune... bune... ? (o noktalarda küfür var)

ozata1

Üye
Arkadaşlar cumartesi günü s3 mini aldım ve bi kaç gündürde oynuyorum oyun, internet fotoğraf çekme instagramm google play felann şarzımı fulledikten sonra ortalama 8-9 saat gidiyor normalmi
NOT:telefonu ilk aldığımda 12 saat şarzda tutmadım sorun yaratırmı ? )

mesut568

Üye
Hocam etkin uygulamalardan baktım hiçbir program açık değil.

telefon sarj ettikten sonra ne oyun oynadım ne birisiyle mesajlaşıp, konuştum, müzik dinlemedim, film izlemedim.

sadece ayarlar bölümünden birkaç ayara baktım. taş çatlasa 3-4 dk sürmüştür o da.

sarj edeli 1s 37dk olmuş %90'da şu an. %90 boşaltılıyor yazıyor.

ekran : %42
android os : %40
android sistemi : %7
telefon : %3
hücre askıda : %2
cihaz boşta : %2
ortam sunucusu: %2

Deepsleep sikintisi var bence yeni rom kurmayi bi dene

zkkp

Üye
arkadaşlar ben 2 hafta önce galxy S 3 mini aldım telefonun kendi şarjı bıtene kadar şarja koymadım bir sorun olurmu ?:hmmm

alier411

Üye
arkadaşlar ben 2 hafta önce galxy S 3 mini aldım telefonun kendi şarjı bıtene kadar şarja koymadım bir sorun olurmu ?:hmmm

İlk sarji ise sorun olabilir 3 veya 4 sarji ise bi sorun olmaz

heracluss

Üye
galaxy şarj sorununu çok farklı şekillerde yaşayan arkadaşlar var,bu telefonların şarj soket lehimleri zamanla (kullanıma bağlı) içeriden kırılmalar yapıyor ve akım kesik kesik geldiği için şarj deşarj sorunu oluşuyor.(çözümü) şarj soketinin lehimlerini sağlamlaştırmaktır.

andezitt

andezitt

Üye
Beyler bir hafta önce galaxy s3 mini aldım. telefondan gayet memnunum fakat anlamadığım bir nokta var. telefonu yatmadan önce piline baktım %67 seviyesindeydi. sabah baktığımda %23'e kadar inmiş. hiçbir açık program, wireless, bluetooth, vs. yok.

Ya benim anlamadığım birşeyler var yada bataryada sorun var. Uygulama yöneticisinde etkin programlara bakıyorum açık program yok. üst panelde ses, ekran döndürme, güç tasarrufu, sadece bunlar açık diğerleri sürekli kapalı.

ram 562 Mb/ 804 Mb

Lütfen bana yardım edin. android işletim sisteminden pek fazla anlamam. ne yapmam gerektiğini belirtin şimdiden teşekkür ediyorum.

Hocam ilk haftalarda olur pil tam kullanima alisinca düzelir. Bak bende 3 ay önce Aldım telefonu o kadar taktım bu şarj konusuna anlatamam sana. Ilk günlerde benim sarj 2 dakikada %1 eksiliyodu bayağa kullandım öyle gün geçtikçe uzadi süresi. Bak şunları dene dediklerimi yine dene aksamdan sabaha kaç şarj yicek bak dostum yaz buraya.
Halo launcher plus indir telefona tek bu launcheri kur dene ben geçen gün denedim gece 2.30 civarı Uyudum bıraktım telefonu. Sabah 9.30 da aldım tekrar %2 sarj gitmiş halo launcher cidden iyi dene buraya yaz bende okucam m.ettim. ha bi tavsiyem daha dostum uyucaksin telefonu bırakcan artık ya telefonu bi yeniden başlat öyle bırak elinden gece açık uygulamalar kapanmış olur halo launcher kur telefonu Şarj Yap elinden bırakacağın zaman bi yeniden başlat bırak telefonu sabah kalk sonuçları yaz bayağa m.ettim :)

maskelihaydut

Üye
ben de yeni aldım bir hafta falan telefon açık kalınca açık kalınan süre boyunca açılan bütün uygulamalar arka planda çalışır kapatsanız bile. telefonu kapatın yeniden açın bütün uygulamalar kapanır ve ram seviyesi 250-300 e falan düşer. o zaman şarj daha uzun sürer. gece yatmadan %99 sabah %96 falan oluyor.

carisma32

Üye
Hocam ilk haftalarda olur pil tam kullanima alisinca düzelir. Bak bende 3 ay önce Aldım telefonu o kadar taktım bu şarj konusuna anlatamam sana. Ilk günlerde benim sarj 2 dakikada %1 eksiliyodu bayağa kullandım öyle gün geçtikçe uzadi süresi. Bak şunları dene dediklerimi yine dene aksamdan sabaha kaç şarj yicek bak dostum yaz buraya.
Halo launcher plus indir telefona tek bu launcheri kur dene ben geçen gün denedim gece 2.30 civarı Uyudum bıraktım telefonu. Sabah 9.30 da aldım tekrar %2 sarj gitmiş halo launcher cidden iyi dene buraya yaz bende okucam m.ettim. ha bi tavsiyem daha dostum uyucaksin telefonu bırakcan artık ya telefonu bi yeniden başlat öyle bırak elinden gece açık uygulamalar kapanmış olur halo launcher kur telefonu Şarj Yap elinden bırakacağın zaman bi yeniden başlat bırak telefonu sabah kalk sonuçları yaz bayağa m.ettim :)

bahsettigin launcer linkini vrrirmisin deneyelim. s3 mini kullanicisiyim.

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Konuyu açan arkadaşım aynı problem bende de var daha 4 gün oldu alalı. Akşam yatarken % 56 ile bıraktım sabah % 18 e kadar düşmüştü hiçbir açık uygulama yoktu. Hala deniyorum hala düşüyor. Bunun çözümü nedir ? İnş. Çözümü bulunur. Yoksa bigün sinirlenip telefona yazık edebilirim..

NeedCreed

Üye
ben s3 mini yi alalı 1 ay falan oldu hala sorun var şimdi dediğiniz şeyleri denicem olucakmı diye ama

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
telefonun rootlu ise greenify uygulamasıyla uygulamalarını uyutabilirsin kullandım gerçekten işe yarıyorBelki telefonun deep sleep moduna geçmiyordur cpu spy uygulamasını yükle daha sonra telefonu tuş kilidinde kapat 10 dakika sonra uygulamaya gir deep sleep modu açık mı degil mi anlarsın :)

Üst Alt