Kerim. Üye SeniGördüm' Alıntı: Jelatin kutudan çıkıyor.zaten tasarim anormal değil htc one`in ki olur herhalde Genişletmek için tıkla ... Yok ben arkasina takilandan bahsediyorum
SeniGördüm' Alıntı: Jelatin kutudan çıkıyor.zaten tasarim anormal değil htc one`in ki olur herhalde Genişletmek için tıkla ... Yok ben arkasina takilandan bahsediyorum
SeniGördüm Üye kerim336' Alıntı: Yok ben arkasina takilandan bahsediyorum Genişletmek için tıkla ... Hımm anladım
feyyazevci Üye Türe' Alıntı: Xda gelistirmelerini istiyorsan Atrix , yok oyunlarda biraz daha iyi olsun arayuzu boyle de kullanirim dersen mini Genişletmek için tıkla ... oyunlarda mini atrixin yanindan gecemez birrbir denedim ve suan bir kere takilma olmadi mw7 mc4 9mm hd vs son cikan oyunlar yuklu atrix bana misin demiyor ben motorola kalitesiyle atrix derim
Türe' Alıntı: Xda gelistirmelerini istiyorsan Atrix , yok oyunlarda biraz daha iyi olsun arayuzu boyle de kullanirim dersen mini Genişletmek için tıkla ... oyunlarda mini atrixin yanindan gecemez birrbir denedim ve suan bir kere takilma olmadi mw7 mc4 9mm hd vs son cikan oyunlar yuklu atrix bana misin demiyor ben motorola kalitesiyle atrix derim