samsung galaxy s3 mini ekranı??

Sponsorlu Bağlantılar

omeren313

omeren313

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 mini ekranı??
arkadaşlar bu ekran gorilla glassmı bi sitede war diyor birinde yok eğer ekran sağlam değilse gerçekten almaktan vazgeçicem benim için önemli bir konu yardımlarınız için teşekkürler

besim.farhan

besim.farhan

Üye
ben kullanıyorum suan kutuda kocaman süper amoled yazıyor gerisini bilmem

• Beğen
Tepkiler: omeren313
TeAmo42

TeAmo42

Üye
S3'de gorilla glass ama düşüren kırıldı diye geliyor :ehe

• Beğen
omeren313

omeren313

Üye
    Konu Sahibi
omeren313

omeren313

Üye
    Konu Sahibi
?????????????????

avcitalip

avcitalip

Üye
S3'de gorilla glass ama düşüren kırıldı diye geliyor :ehe

(bkz.BEN) : http://www.maxicep.com/cep-telefonl...iyor-ne-yapmami-tavsiye-edersiniz-737753.html

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim cevaplarınız için peki memnunmusunuz telefondan stabilmi oyunları falan kasmadan oynatıyormu??

bence 999 TL'ye yani 1.000 TL'ye SIII Mini Alacağınıza Ondan Daha İyi Olan ve Fiyatı hemen hemen aynı olan Sony Xperia S'i Düşünebilirsiniz bence : http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-s-nozomi-lt26i-cep-telefonu-siyah-70235909

veya yaklaşık 250 TL daha veririm derseniz Xperia İON'u tavsiye edebilirim Su geçirmez : http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-ion-lt28h-cep-telefonu-kirmizi-69748118

Androidtelefonları'nda daha da ucuza ion var ama android Telefonları ne kadar güvenilirdir orası bilinmez :evet:

• Beğen
omeren313

omeren313

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ediyorum talip bey gercekten guzel acikladnz sagolun yardimnz icin

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
blacktalon

blacktalon

Üye
dua et gorılla 2 olmasın sanki normal s3 gorilla glass 2 de ne oluyor araştır bakalım :) gorilla glass 2 tuzla buz oluyor ve değiştirmeye kalktığın zaman dünyanın parası en iyisi ucuz ekranlı tel almak gerisi zarar 550 tl bi ekrana vermek koyar adama

avcitalip

avcitalip

Üye
dua et gorılla 2 olmasın sanki normal s3 gorilla glass 2 de ne oluyor araştır bakalım :) gorilla glass 2 tuzla buz oluyor ve değiştirmeye kalktığın zaman dünyanın parası en iyisi ucuz ekranlı tel almak gerisi zarar 550 tl bi ekrana vermek koyar adama

küfür edermiş gibi birde gorilla glass 2 sapasağlam :off:

dik darbe almadığı sürece bence birşey olmaz :evet: çünkü daha öncede düşürmüştüm bir kaç kere :evet:

- - - Eklendi - - -

resimde belki belli olmuyordur içerideki Super Amoled HD ekran kırık ve 590 TL değerinde :( :ağlarım:

blacktalon

blacktalon

Üye
arkadasımda var s3 ve içerden bi çizilme olmuş dıştan tırnakla hissedilmiyor ama ekranda var bişey telefonda da silikon koruma ve jelatinli ve nette araştırıken bir baktım adna siteler acılcak kıvama gelmiş bu kadar sorun normal değil bence :) telefonu değiştirecem diyordum ama suan beklemedeyim sadece galaxy ace masallah kac kez dustu merdıven cekyat dinlemiyor sapasağlam arada kızıp vuruyorum biyerlere ve ikiye yaracak gibi iki elimle sıkıyorum hala bişeyi yok pek ins bişey olmaz

- - - Eklendi - - -

birde anlamadığım madem o ekran bi işe yaramıyor neden koyuyorlar :) alıyorlar pahalı pahalı sonra tüketici mağdur oluyor telefonun 3/1 fiyatına ekran mı olur hani bunun ramı gpu su hızı vs si :) demek ki herşey ekranmış

avcitalip

avcitalip

Üye
arkadasımda var s3 ve içerden bi çizilme olmuş dıştan tırnakla hissedilmiyor ama ekranda var bişey telefonda da silikon koruma ve jelatinli ve nette araştırıken bir baktım adna siteler acılcak kıvama gelmiş bu kadar sorun normal değil bence :) telefonu değiştirecem diyordum ama suan beklemedeyim sadece galaxy ace masallah kac kez dustu merdıven cekyat dinlemiyor sapasağlam arada kızıp vuruyorum biyerlere ve ikiye yaracak gibi iki elimle sıkıyorum hala bişeyi yok pek ins bişey olmaz

inşallah olmaz :evet: şeytan linkte gizli :

bosjo

bosjo

Üye

küfür edermiş gibi birde gorilla glass 2 sapasağlam :off:

dik darbe almadığı sürece bence birşey olmaz :evet: çünkü daha öncede düşürmüştüm bir kaç kere :evet:

- - - Eklendi - - -

resimde belki belli olmuyordur içerideki Super Amoled HD ekran kırık ve 590 TL değerinde :( :ağlarım:

Geçmiş olsun :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt