Silinen Üye 1017131
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Değiştir ben cm 12 kullanıyorum fena değil işte sıkıntıları var yinede
Benim bulduğum hatalar video çekerken yeşil çekiyor. Birde sürekli bi ram boşaltma amacı var. Boş ram 510 mb bile gördüm. Sürekli ram boşalttığı için bazen arayüzü bile sonlandiriyor sinir olduğum tek nokta bu. Birde konuşurken ses çok az geliyor hoparlörde çok iyi ama. Carbon rom deneyebilirsin güzel diyorlar
bnde eskiden s3 mini vardı aynı senin gbi cm11 yükledim aynı sorunlaa karşılaştım çok bekledim düzelir dye ama hç bi iyleşme bile olmadı en snunda vazgeçtim romdan başka rom dene yada prizin yanında kullanacan telefonu ne yaparsan yap o sorunu çözemiceksn çnkü.
ooo carbon rom güzeldir.Şarj konusunda çok fazla beklentin olmasın ama,biraz performans romu
ben carbon rom kullanıyorum
4.4.4 güncelleme almıyor artık zaten gerek yok hersey çalışıyor
Çeşitli romlar var novafusion sayfasında takılın kafanıza göre. Aosp, aokp, cyanogen,carbon.........
carbonda statusbara cift tık yapıyorum ekran filan kapanıyor gayet hoş
ekran parlaklığını status barı cekip sağ sol yaparak ayarlıyorum
Stock çok berbat yinede sen bilirsin. Cm11 ve cm 12 dede var ekran parlaklığını ordan ayarlama çift tıklama da var
Aslında fusionkat veya virginity romada bakabilirsiniz Samsung altyapıli romlar sonuçtaOrjinal rootlu rom'a döndüm şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?