Samsung Galaxy S3 Mini Alcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asali97

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Mini Alcam
Arkadaşlar S3 mini alcam hatta sitenin linkinide vereyim. bu arkadaşlar . Alanlar var mı tavsiye edermisiniz . Garanti durumu nasıl sitedeki yorumlar telefon ve hizmetten memnunlar gösteriyor. Site güvenlilir mi? Ürün Kore deki gibi çakma telefonlardan mı cevaplarınızı bekliyorum

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
ithalatçı firma garantisi altında çalışıyor, daha önce bir alışveriş yapmadım bu siteden ama sedef okey kuruluşu. Ödeme güvenliği artık hemen hemen çoğu sitede mevcut yani alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz diye düşünüyorum

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Bilinmemiş hiçbir siteden alma , Yerinde Olsam Telefon alacak olsaydım S3 Mini Almazdım

akula

akula

Üye
iki aydır s3 mini kullanıyorum gayettte iyi bir telefon önce 4s vardı hiç aratmıyor artı en azından milleten gelen fotolara rahatca bakabiliyor ve paylaşabiliyorum

skywalker06

skywalker06

Üye
Piyasaya göre bu kadar aşağı fiyata satıyorsa o cihazda Türkiye'de geçerli garanti yoktur herhangi birşey olduğunda ithal eden firmaya gönderiyorsun oda yaptırmaya yurtdışına gönderiyor Türkiye'de samsung,başarı ve telpaya garantiye veremezsin

rodinatr

rodinatr

Üye
S3 mini bir harika :d

ka_za

ka_za

Üye
Limangodada 709 du bitmediyse site daha güvenilir en azından

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Sakın ithalatçı garantili almayın sakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...