samsung galaxy s3 mini adobe flash player bulunuyormu?

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 mini adobe flash player bulunuyormu?
samsung galaxy s3 mini adobe flash player bulunuyormu araştırdım ama bilgi edinemedim flash player bulunuyormu birde whatsapp bulunuyormu yoksa bizmi indiricez

skywalker06

skywalker06

Üye
Whatsappı playstore'dan indireceksin flash s3 minide yok flash kurmak istiyorsanda telefondan google da arat adobe flash player diye çıkan sitelerden birinden indir direk kur telefona

legolas29

legolas29

Üye
Hacı sgs3 mini flash player desteği yok ama yüklersen olabilir diye biliyorum

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

slmatc

Üye
Ben galaxy s3 kullanıyorum, genelde internetten film video izlerim, androidden flash player kaldırılmış, nasıl yapacağım derken teknoloji servisini aradım 11818 den teknoloji destek hattı varmış yönlendirdiler, bir tarayıcı yüklediler problem çözüldü valla teknolojide herşey mümkünmüş.

Android Police

Android Police

Üye
evet android jelly bean sürümünde adobe flash player desteği bulunmuyor maalesef ancak kullanıcılar aşağıdaki linktei Puffin Browser adlı uygulamayı indirerek flash player gerektiren sitelere sorunsuzca girebilirler

Jomolocco

Jomolocco

Üye
evet

eflatun265

Üye
ben s3 mini aldım yeni nette girmediğim site kalmadı hepsinde video açıyor flas sorunu karşıma hiç çıkmadı yükleyenlerede hatırlatırım flash player belli bir süre sonra çalışmayaçak yada bozuk çalışacak ve adobe çihazların arızalanması konusunda kesinlikle mesul olmuycanı duyurdu hatırlatırım

rodinatr

rodinatr

Üye
Aynen bendw puffin kullaniyorum hizli ve kullanisli guzel program

irememre

irememre

Üye
bu puffin ics de de çalışıyor mu

-Emre

-Emre

Üye
photon browserin flashi puffinden bin kat hızlı.

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
S3 mini nin flash playeri var kendi internet tarayicida var ben kullaniyorum flas player yuklememe gerek kalmadi

brsy1453

Üye
Bilgi ve emek için teşekkürler.

okann07

Üye
oyun sitelerinden oyun açmayı deneyin s3 minisi olanlar o zaman anlarsınız olup olmadıgını :)