Samsung Galaxy S3 donma sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

ismaelche

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 donma sorunu!
Arkadaşlar sorunu tam olarak anlayamadığım için donma sorunu olarak başlık açtım.
Sorunum şu: Sağ taraftaki tuşla telefonu kilitlediğim zaman bir kaç dakika geçince telefon geri açılmıyor. Telefon açık ama siyah ekranda kalıyor, telefonumu aradığımda çalıyor gibi görünüyor ama telefonda hareket yok. Sağ taraftaki tuşa basılı tutarak telefonu önce kapatıyorum sonra tekrar başlatıyorum, o şekilde bi süre kullanıyorum ama kısa süre sonra gene aynısı oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar...

Not: Forumda ilgili konu bulamadığımdan yeni konu açtım, eğer konu varsa ve gereksiz konu açtıysam özür dilerim...

bestofjon

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına getir bakalim sorunun devam edecek mi eğer durum stabil olursa ne mutlu ama olmazsa yazılımsal bi hata olabilir. Bu arada ustteki S3 için açılmış konunun altına yazarsan daha çok kişi yardımcı olabilir hemde daha çabuk çözüm bulabilirsin ;)

ismaelche

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Cihazı daha önce fabrika ayarlarına aldım. İki farklı yazılım yükledim ama değişiklik yok.
Bu arada forumu kullanmayı çok iyi bilmiyorum, ben S3 bölümüne açtım sanıyodum...

sm0445

Üye
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Cihazı daha önce fabrika ayarlarına aldım. İki farklı yazılım yükledim ama değişiklik yok.
Bu arada forumu kullanmayı çok iyi bilmiyorum, ben S3 bölümüne açtım sanıyodum...

*#0011# service mode wifi ye tıkla orda en altta Wifi saver mode açık yazıo onu kapalı yapmayı dene...

detaay

detaay

Üye
merhaba bende s3 kullaniyorum 1 haftadır aynı sorun bende de başladı telefon kendi kendine donuyor uygulamalardan çıkıyor sebebini bi türlü bulamadım yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum bu sorunucozebilen biri varsa lütfen yardımcı olsun yoksa telefonu camdan atacam :)

enjoyman

enjoyman

Üye
Aynı şekilde benimde telefonun 2 gündür açılıyor takılıp kalıyor yada normal görünüyor cebimden çıkarıyorum takılı kalmış açılmıyor bu gidişle fırlatırım

partt

partt

Üye
Beyler yardım edin sürekli kitleniyor bu telefon atacam duvara sinirlendim. O kadar para saydik donuyor kitleniyor tüketici haklarına şikayet edicem bu samsung u

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Açıklaması şu; s3 telefonuna ram belli bir süreden sonra yetmiyor...

İsmail2033

İsmail2033

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu ben taksimde istiklal caddesinde kent telekom diye bi yer var oraya götürdüm uygun bi fiyata yaptılar 1yılda garanti veriyolar isterseniz telefon numarasını verim

erhanbas

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu ben taksimde istiklal caddesinde kent telekom diye bi yer var oraya götürdüm uygun bi fiyata yaptılar 1yılda garanti veriyolar isterseniz telefon numarasını verim
İSMAİL NE KADARA YAPTILAR TELEFON NUMARASINI VEREBİLİR MİSİN

avast

avast

Üye
Baska rom deneyin bide ayni sorun eski telefonumda oluyodu rom degistirince

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
evet romdan note 2 şöyle oluyordu bazen telefon %10 %15 e gelince sanki cihaz ölüyormuşçasına kasıyor ve dokunmatik tuşların ışığı dalgalanıyordu ekranı kilitleyince bazen geri açılmıyordu ama ekran çalışıyor şöyleki sim sihah bir ekran ama kilit ekranını açabiliyorum arama ekranında gezinebiliyorum ama sim siyah bir ekran var bazen güç tuşuna basılı tutup kapat diyerek veya 8sn boyunda güç tuşuna basılı tutarak reset atıyorum açılında şarj seviye aşırı artmış ya da azamış oluyor otomatik ekran döndürme kapalı kalıyor falan filan böyle 1 ay kullandım dayanamadın stock rom a tekrar geçtim şuan aşırı stabil

ozgur.kizilkaya

Üye
Arkadaşlar donma problemi varsa interneti açınca donuyorsa ekran pır pır ediyorsa hiç birşey denemenize gerek yok hele servise hiç göndermeyin tek yapmanız gereken bataryayı çöpe atmak yenisini alıp takmak.aylarca servis formatmış şu programı acın yer açınmış denemeyin.lütfen denedikten sonra yazınki millet boşuna rezil olmasın uğraşmasın

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Pilin bozuk olduğu için işlemciye ve diğer bileşenlere düzenli bi akım girmiyor ve cihaz saçmalıyor

Üst Alt