H.TOGAN
Üye
-
Konu Sahibi
-
Japonya'nın önemli operatörlerinden NTT Docomo, kısa bir süre önce Samsung Galaxy S III Alpha'yı Japonya pazarı için tanıttı.Galaxy S III'ün ülkemizde satılmakta olan global versiyonu ile Galaxy S III Alpha arasında birtakım farklılıklar söz konusu. Bu farklılıklardan en fazla göze çarpanı kuşkusuz işlemci saat hızının 200 MHz kadar yükseltilmiş olması. 32 nm High-K Metal Gate üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen, ARM Cortex-A9 tabanlı Exynos 4 Quad (4412) platformunun çalışma frekansı, 5.5-inç ekranlı Galaxy Note II ile benzer şekilde 1.6 GHz'e çıkarılmış.Bu bilgilere ilaveten 1Seg TV alıcısına sahip Galaxy S III Alpha, Google'ın Android 4.1 ''Jelly Bean'' mobil işletim sistemi yüklü şekilde satışa sunulacak. Akıllı telefonun, aralık ayından itibaren titanyum grisi ve safir siyahı renk seçenekleriyle Japonya pazarına giriş yapması bekleniyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alıntı: Donanımhaber.
Asya'da yaşamak lazım.
Asya'dan ziyade Japonya ya da Kore'de.Hayat onlara güzel valla
Asya'dan ziyade Japonya ya da Kore'de.Hayat onlara güzel valla
Aynen özelliklr japonyo ya çok gitmek istiyorum.
- - - Eklendi - - -
Aynen özellikle japonya ya çok gitmek istiyorum.
bizim s3'lerden tek farkı işlemcisinin overclocklanmış olması o pek problem değil ben 1.8 GHZ'ye kadar çıkartabiliyorum(Root ile)
konu için
50 mbit hızında mobil internetleri varRica ederim
Bence sgs3 un alpha modeli japonlara göre normal, daha önce bir yerde okudum adamlar telefonlarında bile 170 mb. internet hızı kullanıyorlarmıs
İnanmam
Turkcell'e mi?
Sen öyle san.
Türkiye'de o alt yapı yok
Sen öyle san.
4 gb filmi 15 dk sürüyor(du) indirmem Turkcell super online ile.
Evet doğruymuş, koç üni. Öğrencileride test etmişti hızı.. Vardı forumda haberi. Vay be 1000 mb/s
Burası Türkiye
Burası Türkiye
Dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[h=1]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/h]
(Fiyatıda güzelmiş.. İlk 3 ay 500 Tl sonraki aylar, aylık 1000 Tl)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?