samsung galaxy s3 almayı düşünüyorum ama...

Sponsorlu Bağlantılar

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 almayı düşünüyorum ama...
galaxy s3ün şarjinin 1 gün gittiğini duydum doğru mu? Android değil mi bu ki 1 gün gidiyor.. 3gyi kapatılırsa kaç gün gider kullanıcısı olan var mi? Şuan alsam hangi rom yüklüdür? Her şeyi güzelde şarji beni düşündürüyor şarji 1 gün giden telefondan benim düşüncem hayır gelmez onca özelliği yükleyip bunu geri plana attılar galiba diye düşünüyorum...görüşlerinizi bekliyorum.

skylinegti

skylinegti

Üye
galaxy s3ün şarjinin 1 gün gittiğini duydum doğru mu? Android değil mi bu ki 1 gün gidiyor.. 3gyi kapatılırsa kaç gün gider kullanıcısı olan var mi? Şuan alsam hangi rom yüklüdür? Her şeyi güzelde şarji beni düşündürüyor şarji 1 gün giden telefondan benim düşüncem hayır gelmez onca özelliği yükleyip bunu geri plana attılar galiba diye düşünüyorum...görüşlerinizi bekliyorum.
en kral android telefonu alıp gün boyu maximum düzeyde kullanırsan 1 günü anca çıkarır.ama sadece gerekli durumlarda 3g-wifi açılıp, ekran ışığı düşürülüp, senkronizasyon kapalı tutulursa 2. günü bile görür ...

fk555897

fk555897

Üye
Şu anda şarjı iyi giden akıllı telefonlardan biri Samsung Galaxy Note 2'dir. Onun bile şarjı 2 gib dayanıyor. Akıllı telefonlarda şarj az dayanır.

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
bende lg gt540 optimus var şarji az kullanımda 3 gün bile gidiyor bu telefonlara şarj konusunda yenilik şart

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
S2 de 2 qünün gördüm az kullandıqımdandı o qun normalde arkadasın dedıqı qıbı kullanırsam 15-16 Saat civarında bıtıyor orta sevıyede kullandıqımda ıse 1,5 qün civarı ;)

skywalker06

skywalker06

Üye
bende ace 2 var 3gyi kullacağım zaman açıyorum telefon 1günü çıkartıyor kaldı ki s3 ün batarya amperine göre 3gyi lazım olduğunda açarsan 1günden fazla gider birde şu var samsung s3 için yüksek amperli batarya çıkardı orjinal ondan alabilirsin türkiyeye geldiyse ı zaman şarj sorunun fazla kalmaz ayrıca android telefonlarda 1günü çıkartması yetiyor

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
bende ace 2 var 3gyi kullacağım zaman açıyorum telefon 1günü çıkartıyor kaldı ki s3 ün batarya amperine göre 3gyi lazım olduğunda açarsan 1günden fazla gider birde şu var samsung s3 için yüksek amperli batarya çıkardı orjinal ondan alabilirsin türkiyeye geldiyse ı zaman şarj sorunun fazla kalmaz ayrıca android telefonlarda 1günü çıkartması yetiyor

ben öyle düşünmüyorum telefon dediğin şarji ii giden olmalı hele ki bu devirde android cihazlarda...şarji bir gün gidiyorsa ben ne anladım o cihazdan...bu samsung da kazık atmayı ii biliyor esas telefonla çıkarmıyor bataryayi da ekstradan çıkarıyor saçmalık.

baruttttt

Üye
Akıllı telefonların sistemi bir mini pc. Telefonum gitar hero gitarini calistiracak kadar yazilima sahip. Kaldi ki bunun sebebi android bataryasi uzun gitsin istiyorsan sana tavsiyem note 2. O daki batarya kimsede yok şarj grafiğini atayim sana istersen inanilmaz bir batarya gücü var 3100 mah zaten. S3 ile nerdeyse ayni sistem 1 gb daha falza ram ve 0.8 ghzlik fark var toplamda. Ekranda daha büyük ama herşey Açık ve istedigin kadar oyun oyna bir günü rahat çıkarırsın.

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı telefonların sistemi bir mini pc. Telefonum gitar hero gitarini calistiracak kadar yazilima sahip. Kaldi ki bunun sebebi android bataryasi uzun gitsin istiyorsan sana tavsiyem note 2. O daki batarya kimsede yok şarj grafiğini atayim sana istersen inanilmaz bir batarya gücü var 3100 mah zaten. S3 ile nerdeyse ayni sistem 1 gb daha falza ram ve 0.8 ghzlik fark var toplamda. Ekranda daha büyük ama herşey Açık ve istedigin kadar oyun oyna bir günü rahat çıkarırsın.

note 2 de telefon değil ki maşallah tablet gibi yazın ince giysinde cebinde sıkıntı :D

yaren_70

Üye
Kardeş bende yeni aldım.Dezavantajları: Batarya bir gün gidiyor.
Açtığın proğramları direk kapatamıyorsun.
Kulaklıktan radyo kanallarını değiştiremiyorsun.Sadece kapatmak va açmak birde ses kontrolünü yapabilirsin.mp3 tede aynı.parçayı değiştiremiyorsun.
Müzik seside fazla yüksek çıkmıyor.Onuda ek proğram yükleyerek sesi biraz daha yükseltebilirsin.(Ekolayzer proğ.)

Ama yinede çok güzel bir telefon.Ben daha önce Nokia 5800 kullanıyordum.Hız olarak süper bir telefon Tavsiye ederim.Yukardaki saydığım dez avantajları olmasaydı Mükemmel olurdu.

kartal2378

kartal2378

Üye
Hem radyoda hem muzik calarda kulakliktan degistirebiliyosun.kulaklik dugmesine iki kere seri sekilde basinca bir sonraki mp3 ve radyo istasyonuna geciyor.lutgen yanlis yonlendirmeyelim insanlari

ggokhan008

Üye
s3 on numara bir cihaz her türlü tavsiye ederim. hele oynattigi oyunlari gorunce cihaza daha da baglandim :)

skywalker06

skywalker06

Üye
ben öyle düşünmüyorum telefon dediğin şarji ii giden olmalı hele ki bu devirde android cihazlarda...şarji bir gün gidiyorsa ben ne anladım o cihazdan...bu samsung da kazık atmayı ii biliyor esas telefonla çıkarmıyor bataryayi da ekstradan çıkarıyor saçmalık.

android cihazlar yine 1gün gidiyor diğer androidli cihazlara ve ioslu cihazlara bak çoğu 1gün bile çıkartamıyor ama satışa geldimi s3ten pahalı bu telefonları eski nokilar gibi 10gün şarjı gidecek hali yok sonradan çıkartmasının sebebide şu o yüksek amperli batarya telefonu kalınlaştırıyor o yüzden sonradan sunulmuş bir olay

yaren_70

Üye
Hem radyoda hem muzik calarda kulakliktan degistirebiliyosun.kulaklik dugmesine iki kere seri sekilde basinca bir sonraki mp3 ve radyo istasyonuna geciyor.lutgen yanlis yonlendirmeyelim insanlari
Bilgin için teşekkürler.Bu özelliği bilmiyordum.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar s3 hafızası aldığımda 16 gb dır denildi fakat telefondan bakıldığında 11 gb gösteriyor.Nedeni nedir acaba bilgisi olan varmı?

skywalker06

skywalker06

Üye
Bilgin için teşekkürler.Bu özelliği bilmiyordum.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar s3 hafızası aldığımda 16 gb dır denildi fakat telefondan bakıldığında 11 gb gösteriyor.Nedeni nedir acaba bilgisi olan varmı?
belli bir alanı android işletim sistemi kaplar o her androidli telefonda öyledir

clicqdann

Üye
ya bir sorum olacak s4 mini de otg desteği varmı alacam alacam bunu bir türlü öğrenemedim

Üst Alt