Samsung Galaxy S3 4.1.2 ! ! !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e-k-o-c-a-n

e-k-o-c-a-n

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 4.1.2 ! ! !
Merhaba benim ciddi bir sorunum var telefonuma 4.1.2 sürümünü attıkdan sonra telefonda mesaj kısmında kasıyor çalışma durduruldu gibi hatalar almaya başladım eskı mesajları okumak için yukarı çıkarken fazlasıyla kasıyor sankı samsung corby kullanıyorum kullananlar bılır oo yavaşlığı böyle bir sorun var yani bunun nedeni nedir gerçekden bu olay benı telefondan sogutuyor çok hemde olumlu gözle bakmaya çalışıyorum ama olmuyo artık benım ıcın buyuk bi sorun oldu bu.. Ben çok mesajlasan biriyim oyüzden kırkyılda bir girsem sorun olmaz benim için ama yani zorluyor bu durum benı telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum hep.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Tracy35

Tracy35

Üye
garantısı varsa gıt ucressız yazılım attır en garantısı ........

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Kasma bende de oldu yabancı forumlardan birinde de görmüştüm ama çözüm bulan yok sanırım öyle kabullendim. sms paketi yapmicam bundan sonra dakika ve talk ya da whatsapp gibi uygulamalar daha mantıklı disarda sms yazmak zor zaten evde de internet varken sms parası fazla gelir

SilentOne

SilentOne

Üye
tekrar romu yuklemeyi deneyin ama bu sefer odinden tek parcalı rom olursa iyi olur bide wipeleri yapın tabi telefonunuzun yedeğini almanızı tavsiye ederim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ben yaptim farketmedi

NextWorld

NextWorld

Üye
Bende öyle birsorun yok Galaxy s3 4.1.2 mesaj gayet iyi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...