Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S2 ye 4.0.4 nasıl yüklerim *
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 ye 4.0.4 nasıl yüklerim *
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu yazılımı nasıl yüklerim.
Telefonumda 4.0.3 yüklü.
awdil
Üye
Turkiye icin bu versiyon henuz gelmedi.Almanya ve rusya roomlarini yukleyebilirsin.Bence acele etme ay sonuna dogru 4.1x guncellemesi gelmesi buyuk olasilik...
Türe
Üye
Türkiye için verilmedi. Samfirmware'dan indirip odinle kurabilirsin
Batuhan Apatay
Üye
Konu Sahibi
Birşey buldum deniyorum.
- - - Eklendi - - -
Yükledim 4.0.4 oldu. Şimdi cihazı kies e bağlayamıyorum. Nasıl çözcem bunu ?
avcitalip
Üye
konuya geç girdim,neyse diyecektim ki romla sakın oynamayın
o değilde ben s3'üme stock 4.1 i 4.0.4 üzerinden yükseltmek istemiştim odin ile 4.0.4 ü yükledim o rom üzerinden ne kies le nede ota yoluyla güncelleme yapamadım odinle 4.1 i yükledim o romlara resmi rom diyorlar ama bence üzerlerinde birazcık oynanmış romlar
o değilde ben s3'üme stock 4.1 i 4.0.4 üzerinden yükseltmek istemiştim odin ile 4.0.4 ü yükledim o rom üzerinden ne kies le nede ota yoluyla güncelleme yapamadım odinle 4.1 i yükledim o romlara resmi rom diyorlar ama bence üzerlerinde birazcık oynanmış romlar