Samsung Galaxy S2 ye 4.0.4 nasıl yüklerim *

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 ye 4.0.4 nasıl yüklerim *
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu yazılımı nasıl yüklerim.
Telefonumda 4.0.3 yüklü.

awdil

awdil

Üye
Turkiye icin bu versiyon henuz gelmedi.Almanya ve rusya roomlarini yukleyebilirsin.Bence acele etme ay sonuna dogru 4.1x guncellemesi gelmesi buyuk olasilik...

Türe

Türe

Üye
Türkiye için verilmedi. Samfirmware'dan indirip odinle kurabilirsin

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Birşey buldum deniyorum.

- - - Eklendi - - -

Yükledim 4.0.4 oldu. Şimdi cihazı kies e bağlayamıyorum. Nasıl çözcem bunu ?

avcitalip

avcitalip

Üye
konuya geç girdim,neyse diyecektim ki romla sakın oynamayın :evet:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
avcitalip

avcitalip

Üye
Oynadım bile :D Çözdüm herşeyi. 4.0.3 geri döndüm kiese bağlandı. 4.0.4 de bağlanmıyor nedendir anlayamadım.

o değilde ben s3'üme stock 4.1 i 4.0.4 üzerinden yükseltmek istemiştim odin ile 4.0.4 ü yükledim o rom üzerinden ne kies le nede ota yoluyla güncelleme yapamadım odinle 4.1 i yükledim :evet: o romlara resmi rom diyorlar ama bence üzerlerinde birazcık oynanmış romlar :evet:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

o değilde ben s3'üme stock 4.1 i 4.0.4 üzerinden yükseltmek istemiştim odin ile 4.0.4 ü yükledim o rom üzerinden ne kies le nede ota yoluyla güncelleme yapamadım odinle 4.1 i yükledim :evet: o romlara resmi rom diyorlar ama bence üzerlerinde birazcık oynanmış romlar :evet:

*#272*imei no # yapınca ordan turkiye seçiyorum sonra kieste güncelliyor.

Ayrıca şuan swiftkey 3 uygulamasında dilleri indiremiyorum. Sorun yazılımsal mı swiftkeyde mi sorun var bakabilir misin ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Swiftkey kaynaklıdır alpha romlarda bile indirme sıkıntısı yaşamadım

Türe

Türe

Üye

Ben united kingdom 4.1.1 yukledim talip :bud:

sir_anil

Üye
arkadaşlar bende xperia mini var bu 2.1 bunu nasıl yükseltirim bunu acil wifi modem yapmam gerek kafayı yiycem lütfen bir sey yapin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt