Samsung Galaxy S2 Yazılım Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korhan_20_20_20

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 Yazılım Güncelleme
Arkadaşlar yeni S2 aldım.İçinde 2.3.3 sürümü var.Ama sanırım S2 için en son sürüm bu değil.4 falan çıkmış galiba.Bu sürümü nasıl yükleyebilirm bir de bu sürümü yüklersem neler gider mesela uygulama garanti vs.falan.Bu sürümün bir avantajı var mı?Sizce yapayım mı?Teşekkürler.

71fatih

71fatih

Üye
Samsung kiesten guncelle onu yapaman diyosan.ayarlardan cihaz bilgisi kisminda guncelleme var ordan guncelle bu arada sarji fulle guncelleme yapmadan once.ayrica uygulamalar silinir ama garanti kapsami disina cikmaz.

• Beğen
Tepkiler: byefendy00

korhan_20_20_20

Üye
    Konu Sahibi
Samsung kiesten guncelle onu yapaman diyosan.ayarlardan cihaz bilgisi kisminda guncelleme var ordan guncelle bu arada sarji fulle guncelleme yapmadan once.ayrica uygulamalar silinir ama garanti kapsami disina cikmaz.
Sen hangi sürümü kullanıyosun.Güncellediysen memnun musun güncel halinden bi avantajı ya da dezavantajı var mı?

71fatih

71fatih

Üye
en son surum 4.0.3 resmi türkiye romu.suan gayet memnunum avantajlari daha stabil,isinma sorunu cok az,ayarlarda degisiklik yeni cesitli altarnatifler var suan bunlar aklima geliyo guncelleme yapinca farkliliklari gorursun olumlu yonde.dez avantaji biraz yavasladi gibi oldu cihaz ama 2 kere format atinca kendinw geldi.guncellemeni tavsiye ederim.ben cihaz uzeeinden guncelledim

• Beğen
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Benim bi arkadaş s2 ye odinden 4.1.3 yükledi..

71fatih

71fatih

Üye
root isiyle ugrasanlar yukluyo kardes herkesin harci degil bnce root,custom romlar yuklemek.

• Beğen
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Hayır ya rootsuz yaptı arkadaş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt