dready112
Üye
-
Konu Sahibi
-
yardımınız için çook teşekkür ederim yalnız bu konu altında bi kaç basit sorum olacak, bu konuda indirme linkleri ve nasıl yükleneceğini içeren bi bağlantı var sanırım? ayrıca türkçe dil desteği var mı ? biz de bi şeyler yapacaktık da ingilizce falandı yapmadık o yüzden soruyorum.4.0.3 sürümü var onun için konu açmıştım
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/i9100g-4-0-3-ics-surumu-cikti-653236.html
usta, ben bu işi hiç bilmiyorum, diğer konuyu bulaştırmamak için burdan son bi kaç soru sorayım.
nasıl yükleneceğini anlattığın konu bana biraz karışık geldi açıkçası, "tavsiye: yüklemeden önce wipe data wipe cache yapsanız iyi olur wipe data wipe cache yapmadan yüklerseniz telefonunuzda bazı bozukluklar olabilir
bu kısımı nasıl yapacağımızı bilmiyoruz ne demek bu ? tamamen bilgisiziz, telefonu yeni aldık o derecede acemiyiz.
ayrıca root yapmak derken neyi kastediyorsunuz onu da basit bi şekilde açarsanız ? root yapmak için siyah kerneli yükleyiniz diye bi not yazmışsınız o yüzden soruyorum. yani yapılması gerekn bi şey mi tam anlamadımşimdi diyeceksin bu kadar da boş musunuz diye ama harbiden terimleri hiç anlamıyorum.
bu bağlantıdaki rom ile yükleme yapınca odin'de succeed 0 failed 1 oluyor. kısacası yükleme yapamıyorum ? problem nedir ? telefonun modeline uygun rom değil mi acaba ?4.0.3 sürümü var onun için konu açmıştım
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/i9100g-4-0-3-ics-surumu-cikti-653236.html
özellikle windows xp'de yaptım ki yönetici muhabbeti olmasın diye ? yarın sabah tekrar deneyeceğiz windows 7 de yaparız. Sorunun başka bi şey olma ihtimali yok mu ?sağ tıkla görev yöneticisiyle gir
kies ile güncelleme alabileceğim rom var mı ? varsa linki elinizde var mı ?alamazsın
cihaz türkiyeden alınmadığı için kies ile güncellemeyi görmüyor. türkçe rom mu ne yüklemek gerekiyormuş.Daha üst sürümleri var. Samsung 'un Kies yazılımı zaten bunun için yapılmıştır (Edinmek için google den aratabilirsin zaten samsungun ana sayfasından indirirsen son sürümü elde etmiş olursun). Kablo ile cihazını bağladığında Otomatik olarak cihazının sürümünü gösteriyor ve güncelleme isteyip istemediğini soruyor güncelle dediğinde sorunun çözülecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?