Samsung Galaxy S2 Yardim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taytist

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 Yardim.
Arkadaşlar Merhaba,
Bugün galaxy s2 aldım. yalnız Android e yabancıyım. nelerle başlamalıyım. ne yapmam gerekir. ne gibi programlar kurmam gerekir tam kullanmam gerekiyor. bu root ve rom dedikleri olayları yapmam gereklimi? Şimdeden teşekkür ederim.

enaa_881

enaa_881

Üye
senin telefonu kullanma alışkanlığına göre değişir yapacakların forumda buna benzer konular var oyun oynamayı seviyorsan şu anda bedava çok güzel oyunlar var program olarak da sana lazım olabilecek her programı bulup kullanabilirsin yani telefonu kullanma şekli sana özel bişey bence
root a gelince bazı durumlarda ihtiyaç oluyo ama o da sana ve kullanacağın programlara bağlı

y n s c n

y n s c n

Üye
İlk olarak telefonuna gerekli olan programları kurmalısın. Antivirüs,tarayıcı,task killer vesaire.. Daha sonra istediğini kur gitsin :)

lolaman

lolaman

Üye
Telefonda virüs oldugunu biliyorumda ne yapıyor bu virüsler bilmiyorum :D ama bişey yapman gerekmez telefon hazır zaten ama oyun olarak Dungeon Hunterı önerebilirim

woldemor

woldemor

Üye
Bir şey sorucam telefonuma ekran koruyucu aldım ve biraz ekran görüntüsü gözüme kötü gelmeye başladı. Sizce gözüm alışmadığından mı ? Ekran koruyucu kullanmak büyük avantaj sağlar mı ?

enaa_881

enaa_881

Üye
ekranın çizilme ihtimali düşük çok sağlam bişeye yada biryere sürtmediğin sürece hele kılıf falan kullanıyosan hiç gerek yok bence tabi

murat3702

murat3702

Üye
task killer ve antivirüs kurmana gerek yok gereksiz. Task killer hiçbir işe yaramıyor batarya bitirmekten başka. S2 nin kendi task killeri var yetiyor zaten yaptığıda diğerleriyle aynı. Antivirüste gereksiz bence yinede sen bilirsin. Canlı duvar kağıtları falanda yüklersen bataryadan fazla yer. Diğer şeyler sana kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt