Samsung Galaxy S2 yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesbul

Mesbul

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 yardım.
Herkese selam arkadaslar. Bir hafta once sgs2 aldim. ya bu rom meselesi nedir ogrenmek istiyordum. acemi oldugum icin bu android sisteminde yardim alayim dedim.. bide telefonun hizini 1200 den 1500e nasil cikariyorlar. bunun telefona zarari varmi?

----------Eklendi @ 18:53:47 ---------- Yazıldı @ 18:51:42 ----------

arkadaslar bide bu kameracsesi nasil kapatiliyor. yabanci forumlarda buldum ama anlamadim birsey.. yardimci olacak arkadaslara tesekkurler...

viranufuk

viranufuk

Üye
hocam öncelikle hayırlı olsun telin bendfe 15-20 gündür almışım teli ilk defa and roid kullanıyorum yeni yeni söktüm androidi rom telin fw yükseltme olayıdır stock rom orjinal ful fwlerdir custom rom ise o romun içinde oynanmış daha şekilli çeşitli temalar afekteler yani görselleştirilmiş haliadir root ise tele adminlik yapomaktırbazı proğr6am oyunlar root isitiyor sende cihaza root la yetki veriyosun android açık kaynak olduğu için rahat rahat oynama yapabiliyosun sisitemle 1200 den 1500 çıkarma işlemine overclock denir overclock yaptığında işlemcinin hzı artar fakat batarya çok yer istersen yapabilirsin proğramla yapılıyor kamera sesi de ayarlaradan sisitem sesini kapatırsan kamera sesi kısılır umarım yardımcı olmuşumdur.

Mesbul

Mesbul

Üye
    Konu Sahibi
peki kardes bu islemler sirasinda olusacak bir hata sonucunda telefon servislik olabilirmi. yurtdisindan aldim cunku garantisi yok..

technoblue

technoblue

Üye
servislik olabilirsin. hatta garanti dışı bile kalabilirsin.

viranufuk

viranufuk

Üye
peki kardes bu islemler sirasinda olusacak bir hata sonucunda telefon servislik olabilirmi. yurtdisindan aldim cunku garantisi yok..
olabilirisin ama bende yurtdışından aldım şimdiye kadar 10 sefer rom attım dikkatli yaparsan bi şey olmaz

viranufuk

viranufuk

Üye
kardes bir hafta sonra turkiyeye donfugumde rom atacagim. o ara burda olursan msnden yardimci olabilirmisin?..
kardeş neden olmasın msn kullanmıyorum pek buralardayım d.haber de s2 kullanıcalar klübü var oradayım olmadı face de bulursun mutlaka ufukonen83 face adresim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt