Samsung Galaxy S2 Tizen 2.1 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 Tizen 2.1 duyuruldu
S2 için Tizen 2.1 beta sürümü çıktı ve geliştiriciler referans birimlerinde bunu denemeye başladı. Bunlardan biri, Japon Yuya Adachi bir adım daha ileri gitti ve bir Samsung Galaxy S II'de bunu başarmak mümkün oldu. Hatta beyaz galaxy s2 ile gösteren, üzerinden bulanık bir video çekildi. Ama bir başarıdır. Videoyu izleyin lütfen.( Malesef türkçe değil. )

[video=youtube;QuHy-W7wzBE]http://www.youtube.com/watch?v=QuHy-W7wzBE&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: firat663

fk555897

fk555897

Üye
S2'nin tasarımına yakın bir tasarımda bir Tizen işletim sistemli telefon çıkarırsa Samsung çok başarılı olabilir. Ama ben hala stabilite'den şüpheliyim.

• Beğen
Tepkiler: serihan
serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
S2'nin tasarımına yakın bir tasarımda bir Tizen işletim sistemli telefon çıkarırsa Samsung çok başarılı olabilir. Ama ben hala stabilite'den şüpheliyim.

Stabil çalışır ama en stabil çalışan ios ve lumia

Seglopsi

Seglopsi

Üye
tizen galaxy s3 ve galaxy nexus'a da port edildi. bu cihaz galaxy s2 degil, tizen gelistirici cihaziyla ayni donanima sahip s2 hd modeli.

darkleader

darkleader

Üye
Hiç beğenmedim.Hiç bir cazibesi ve çekiciliği yok. Sürükleyerek kilit açma ios' un birebir kopyası, başka taraflarda da androidden kopyalar var.

MaxipmaN

Üye
hoşuma gitmedi

taptalk

Üye
tizen galaxy s3 ve galaxy nexus'a da port edildi. bu cihaz galaxy s2 degil, tizen gelistirici cihaziyla ayni donanima sahip s2 hd modeli.
galaxy nexus için indirme linki var mı? şuan webos ubuntu touch os ve firefox os var bide tizen olursa süper olur. zaten cihaz destekliyo 720p 1gb ram çift çekirdek olmasından dolayı link var mı link :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
yakinda cikar linkleri resmi olarak da cikar muhtemelen.

Samet.25

Kilit ekrani iphone dan alinti menu acilisi blackberry den alinti kendine ozgu bisey olsaydi keske

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Davalık olur bu gidişle :D

badmus

badmus

Üye
Samsung'un başı yine ağrıyacak gibi :ehe

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

taptalk

Üye
Su sistemin iosla ne alakasi var acaba intel tarafindan geliştirildi samsunga devredildi

Samet.25

Su sistemin iosla ne alakasi var acaba intel tarafindan geliştirildi samsunga devredildi

Kilit ekranini gormedin heralde slider i iphone slider ile ayni tema farkli sadece ki apple samsung un touchwiz arayuzune bile dava acti buna hayli hayli acar

Üst Alt