Samsung Galaxy S2 Telefonumu düşürdüm açılmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

mevlutttt

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 Telefonumu düşürdüm açılmıyor.
Yaklaşık 1 saat önce telefonumu düşürdüm yarım metre mesafeden yere düştü. şu an ekranda görüntü yok açılıp kapanabiliyor ses var görüntü yok. batarya çıkardım taktım. kapattım açtım ama gene görüntü yok. acaba sorun nedir? nasıl kurtulabilirim bu sorundan tamiratı nedir? yardım lütfen

15097

15097

Üye
Telefonunuzu kapatın ve bataryayı çıkarın 10 dakika sonra bataryayı takın.Tekrar açın.Belki işe yarayabilir :oke:

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Garantiye göndermelisin :oke:

MaxipmaN

Üye
sağlam değil anlaşılan garanti dışı kalır büyük ihtimal

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Servise götürmelisin.Telefoncular da dokunmatik panel bulabilirsen halledebilirler onlar da.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ekran temassızlığı var kesinlikle geçici çözüm olarak sallarsan hafifçe bi yere vurursan belki yeniden temas edebilir ama kalıcı çözüm olarak servise vermelisin. Garanti yoksa telefoncuya ver 1 saatte yapar. Garantidende kullanıcı hatası diye para almayabilirler basit bi şey çünkü. Annemin t10'unda temassızlık giderildi deyip para almamışlardı.

PYTHONs

Üye
Eeeeeeee işte böyle durumlarda nokia nın sağlamlığı devreye giriyor :oke: . Bide nokia yı kötülersiniz :ehe

osicik

Üye
Telefonunuzu kapatın ve bataryayı çıkarın 10 dakika sonra bataryayı takın.Tekrar açın.Belki işe yarayabilir :oke:
bu ne yaaa :ehe

o 10 dk da içinden bildiğin tüm duaları oku ki işe yarama ihtimali artsın....

-ORKA-

-ORKA-

Üye
ekran soketi çıkmıştır yerine oturtulursa düzelir kullanıcı hatası garanti bakmaz

ozakin70

ozakin70

Üye
Türk usulü makinaya bir iki vur olmadı garanti:D
Geçmiş olsun :(

Üst Alt