samsung galaxy s2 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekorotti

ekorotti

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s2 sorun
iyi akşamlar arkadaşlar galaxy s2 de bazi,oyunlari yukleyince grafiklerde sorun oluyor mesala asphalt 6 yi yukledim oyunda pembe pembe çizgiler cikti' fifa 12 yi yukledim menude sadece yazilar filan gozuktu hd oyunlarin birkacinda bu sorunu yasiyorum bir cozumu varmidir ? surum 2.3.6

klongs

klongs

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar galaxy s2 de bazi,oyunlari yukleyince grafiklerde sorun oluyor mesala asphalt 6 yi yukledim oyunda pembe pembe çizgiler cikti' fifa 12 yi yukledim menude sadece yazilar filan gozuktu hd oyunlarin birkacinda bu sorunu yasiyorum bir cozumu varmidir ? surum 2.3.6

kullandığın sd dosyasındandır

PriZm

PriZm

Üye
Oyunun sd dosyasini telefondan wifi ile indirmeyi deneyin.cogu zaman ise yarar;)

ekorotti

ekorotti

Üye
    Konu Sahibi
wifi ile indiriyorum zaten ama sd dosyasindan kaynaklaniyorsa problem yok , telefonla alakalı birsorunun yoktur inşaallah

Z@gor

Z@gor

Üye
Aynı cihazı bende kullanıyorum ve benzer bir sorun bende de söz konusu. Bugün gta 3'ün 1.3 versiyonunu wifi ile indirip kurdum. Oyunda girip bikaç görev yaptım ve save yapıp çıkmak istedim ancak kayıt yapılacak slotlar gözükmüyor ayrıca yine save yaptığımız evin garaj kapısı bembeyaz sanki modelin kaplaması yapılmamış gibi yani..

klongs

klongs

Üye
Aynı cihazı bende kullanıyorum ve benzer bir sorun bende de söz konusu. Bugün gta 3'ün 1.3 versiyonunu wifi ile indirip kurdum. Oyunda girip bikaç görev yaptım ve save yapıp çıkmak istedim ancak kayıt yapılacak slotlar gözükmüyor ayrıca yine save yaptığımız evin garaj kapısı bembeyaz sanki modelin kaplaması yapılmamış gibi yani..

gta 3 un 1.2 sini dene ben oynamistim bir sorun yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...