Samsung galaxy s2 satacam(adana yada antalyadan) alacaklara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murem

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s2 satacam(adana yada antalyadan) alacaklara
Arkadaslar dedigim gibi almanyadan gelecem bir sgs2 aldim ve satacam eylulun 13 sen 20 sine kadar adanadayim.20 sinden 25 ine kadarda antalya manavgattayim.

900 liraya satacam
Az kullanilmis
Orginal sgs2 deri cantasini verecem
Sgs2 orjinal hdmi ara kablosunu verecem.
Ve orjinal kutusunda diger aletleride icinde tabiki usb kabel sarj aleti vs.

Isteyenler yazabilir bana.

Pckopat*

Pckopat*

Üye
resim var mi?

night_jack

night_jack

Üye
Yanılıpta,manavgatta bir telefoncuya satma derim,hayrına bir tanıdığına ver daha iyidir o derece,1 şişe su fiyatına bile alırlar o derece oldular. hatta yanlışlıkla gidipte,merkez köprüsünün ordaki,petek pastanesinin yanındaki küçük bir telefoncu var ona hiç adım atma derim sahibi çenesiyle bağlar seni.

avcitalip

avcitalip

Üye
900 TL yurt dışı için sanki biraz fazla ?:hmmm buradaki 2.eller'de 950-1000 TL civarı

kadem115

kadem115

Üye
manavgattakiler ölücü yahu genpa marketten selamlar:) bendede bi n86 var ölü fiyat verdiler çöpe atarım gene vermem onlara

night_jack

night_jack

Üye
manavgattakiler ölücü yahu genpa marketten selamlar:) bendede bi n86 var ölü fiyat verdiler çöpe atarım gene vermem onlara
Malesef,antalyada iphone'ı manavagttakilerin verdiği fiyatın 2 katına satmıştım adam kendine yediremeyip,yok başkası satmıştır o fiyata dedi:)
Hiç unutmam o gün satmayı planlarken dedim birisine gireyim izmir dönermi ne var köşede birisi onun oralarda telefoncu adam demezmi param yok sen telefonu verde haftaya öderim sana:D
Soğudum artık bu manavgatlılardan.Birde kendilerini çok zeki zannetmiyorlar mı aman:D

Eyer s2'yi çabuk satmayı veya deyerinde falan satmayı isiyorsanız,internetteki satış sitelerine koyun öyle daha iyi sonuçlar olur.

murem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas resim yuklemedim ama bildigin siyah s2 ...

Manavgatlilar mi benmi galip gelicez bakalim satarsam size tekrar haber veririm...

Belki adanada birini bulurum satarim

Umarim kendime note2 almayi dusunuyorum

kadem115

kadem115

Üye
Arkadas resim yuklemedim ama bildigin siyah s2 ...

Manavgatlilar mi benmi galip gelicez bakalim satarsam size tekrar haber veririm...

Belki adanada birini bulurum satarim

Umarim kendime note2 almayi dusunuyorum
:D Manavgatlı sana pabuç bırakmaz :D d::D tehlikeli adamlar onlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt