Telefon Tavsiyesi samsung galaxy s2 mi - ı phone 4 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozancivici

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s2 mi - ı phone 4 mü
arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum ıphone un tarzı var ama bana s2 nın ozellıklerı daha ıyı gıbı geldı? bu ıkı telı kullanan arkdslardan yardm beklıorum sızce hangı sebeplerden hang telfnu secmelıyım?
ıphone 4 : 1900 kusur s2 : 1600-1700 arası bı fıyat

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone'u daha ucuza bulabilirsin.
Soruya gelirsek ben s2 derim.
Benim için iphone'a göre en büyük artısı tarayıcısındaki flash player. Senin için önemli değilse iphone alabilirsin. :oke:

mertcb

mertcb

Üye
Oyun,uygulama,hava içinse iphone 4
Geri kalan her şey için SGS2 :oke:
Bir de eğer iphone alırsan istersen 1 yıl sonra sat fiyatını fazla azaltmaz şuan iphone 3gs ler bile 1000 liradan satılıyor :ehe Ama samsung için aynısını diyemiycem :vur

franzliszt

franzliszt

Üye
eğer jailbreakli iphone4 se iphone4 ------ yoksa galaxys2 :))

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
SGSII derim.

kese

kese

Üye
kamera, ekran, performans, internet hızı, ağırlık tüm bunlar beni s2 almaya yöneltti.sadece hava atacaksan iphone al.

Lenneth

Üye
Galaxy S2

farukozer4444

farukozer4444

Üye
İphone le sadece hava atılmaz. İphone kalite bi telefondur zaten. Ama galaxy s2 de kalite.. :) Kamera , internet ve performans bakımından galaxy s2. Ama uygulama ve oyun dersen iphone tabiki :oke:

KINGDOOM

Üye
Arkadaşlar bende bu kararsızlık içindeydim fakat sonradan almaya çok kısa bir süre kaldiginda ise galaxy cazip geldi jailbreak korkutucu gelmeye başlamıştı çünkü telefonu kırıyorsunuz sonuçta ve az da bir para değil çöpe atılmaz yani her neyse aldım galaxy yi ve fazlasıyla memnunum çünkü iphone a çıkan oyun falan eğer iyiyse kısa bir süre içinde androide çıkıyor zaten ayrıca android çok güzel bir platform düşük android cihazlarla fazla stabil olmasada s2 gibi cihazlara hiçbir değişiklik yapmadan ücretli oyunları da jb yapmışcasına kurabilirsiniz.canlı duvar kâğıtları ile telefonunuza renk katabilirsiniz flash player ile de internetten oyun oynayıp film izleyip müzik dinleyebilirsiniz ben tercihimi galaxy s2 olarak kullandım fazlasıyla memnunum stabilitesi çok iyi iphone kullanmış biri olarak da 1 hafta da olsa aynı bana göre daha kasmadi telefonum 2 haftadır kullanıyorum ben s2 öneriyorum saygılarımla

----------Eklendi @ 13:27:37 ---------- Yazıldı @ 13:20:05 ----------

Unutmadan otg kablosu ile flash bellek harici bellek takıp telefon ile okuyabilirsiniz mouse fare gibi donanımları da takarak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz otg kablosunu sizin satın almanız gerekiyor ben ebayden 2 küsur dolara aldım kısa bir süre içerisinde elimde ulaşır yapabilecek şeyler çok yönlü yani iphone gibi sınırlı değil herşey allshare özelliği olan bir televizyon veya aynı kablosuz ağa bağlı bir laptop ile de telefonunuzdaki herhangi bir içeriği video gibi izleyebilirsiniz karar sizin

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Arkadaşlar bende bu kararsızlık içindeydim fakat sonradan almaya çok kısa bir süre kaldiginda ise galaxy cazip geldi jailbreak korkutucu gelmeye başlamıştı çünkü telefonu kırıyorsunuz sonuçta ve az da bir para değil çöpe atılmaz yani her neyse aldım galaxy yi ve fazlasıyla memnunum çünkü iphone a çıkan oyun falan eğer iyiyse kısa bir süre içinde androide çıkıyor zaten ayrıca android çok güzel bir platform düşük android cihazlarla fazla stabil olmasada s2 gibi cihazlara hiçbir değişiklik yapmadan ücretli oyunları da jb yapmışcasına kurabilirsiniz.canlı duvar kâğıtları ile telefonunuza renk katabilirsiniz flash player ile de internetten oyun oynayıp film izleyip müzik dinleyebilirsiniz ben tercihimi galaxy s2 olarak kullandım fazlasıyla memnunum stabilitesi çok iyi iphone kullanmış biri olarak da 1 hafta da olsa aynı bana göre daha kasmadi telefonum 2 haftadır kullanıyorum ben s2 öneriyorum saygılarımla

----------Eklendi @ 13:27:37 ---------- Yazıldı @ 13:20:05 ----------

Unutmadan otg kablosu ile flash bellek harici bellek takıp telefon ile okuyabilirsiniz mouse fare gibi donanımları da takarak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz otg kablosunu sizin satın almanız gerekiyor ben ebayden 2 küsur dolara aldım kısa bir süre içerisinde elimde ulaşır yapabilecek şeyler çok yönlü yani iphone gibi sınırlı değil herşey allshare özelliği olan bir televizyon veya aynı kablosuz ağa bağlı bir laptop ile de telefonunuzdaki herhangi bir içeriği video gibi izleyebilirsiniz karar sizin

Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım iphone4 ten androidli sony xperia s e geçtim bende

milletin salladığı gibi sadece havasına iphone alınmaz donanım ve yazılım birbirine o kadar uyumludur ki neden donanımı şöyle böyle diyemezsin bile menüler su gibi akar en kaliteli program oyun uygulamalar önce apple storede görülür kamerasından çok bahsedilmez ama aldığım baskılardan biliyorum harika bir kamera lensine sahiptir

fakat donanımı güçlü cihazlarda da tıpkı galaxy s2 gibi, android yazılımı da telefonda kasılma görmeden çok stabil bir şekilde kendini gösterir üstelik bir süre sonra iphone 3.5 inc lik ekran bile küçük gelebilir büyük ekranda internet oyun film vs. keyfi başkadır uğraşmasını bilene androidde root vs.. yapabilecek çok şey vardır biraz karışık bir yapısı olsa da yeni kaliteli oyun uygulamalar bir süre sonra android içinde çıkmaktadır galaxy s2 1080p 8mp kamerası ile de iphone 4 ten daha iyi bir kameraya sahiptir

iphonede tercih edebilirdin ama s2 ile daha iyi bir tercih yapmışsın güle güle kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...