Arkadaşlar bende bu kararsızlık içindeydim fakat sonradan almaya çok kısa bir süre kaldiginda ise galaxy cazip geldi jailbreak korkutucu gelmeye başlamıştı çünkü telefonu kırıyorsunuz sonuçta ve az da bir para değil çöpe atılmaz yani her neyse aldım galaxy yi ve fazlasıyla memnunum çünkü iphone a çıkan oyun falan eğer iyiyse kısa bir süre içinde androide çıkıyor zaten ayrıca android çok güzel bir platform düşük android cihazlarla fazla stabil olmasada s2 gibi cihazlara hiçbir değişiklik yapmadan ücretli oyunları da jb yapmışcasına kurabilirsiniz.canlı duvar kâğıtları ile telefonunuza renk katabilirsiniz flash player ile de internetten oyun oynayıp film izleyip müzik dinleyebilirsiniz ben tercihimi galaxy s2 olarak kullandım fazlasıyla memnunum stabilitesi çok iyi iphone kullanmış biri olarak da 1 hafta da olsa aynı bana göre daha kasmadi telefonum 2 haftadır kullanıyorum ben s2 öneriyorum saygılarımla
----------Eklendi @ 13:27:37 ---------- Yazıldı @ 13:20:05 ----------
Unutmadan otg kablosu ile flash bellek harici bellek takıp telefon ile okuyabilirsiniz mouse fare gibi donanımları da takarak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz otg kablosunu sizin satın almanız gerekiyor ben ebayden 2 küsur dolara aldım kısa bir süre içerisinde elimde ulaşır yapabilecek şeyler çok yönlü yani iphone gibi sınırlı değil herşey allshare özelliği olan bir televizyon veya aynı kablosuz ağa bağlı bir laptop ile de telefonunuzdaki herhangi bir içeriği video gibi izleyebilirsiniz karar sizin
Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım iphone4 ten androidli sony xperia s e geçtim bende
milletin salladığı gibi sadece havasına iphone alınmaz donanım ve yazılım birbirine o kadar uyumludur ki neden donanımı şöyle böyle diyemezsin bile menüler su gibi akar en kaliteli program oyun uygulamalar önce apple storede görülür kamerasından çok bahsedilmez ama aldığım baskılardan biliyorum harika bir kamera lensine sahiptir
fakat donanımı güçlü cihazlarda da tıpkı galaxy s2 gibi, android yazılımı da telefonda kasılma görmeden çok stabil bir şekilde kendini gösterir üstelik bir süre sonra iphone 3.5 inc lik ekran bile küçük gelebilir büyük ekranda internet oyun film vs. keyfi başkadır uğraşmasını bilene androidde root vs.. yapabilecek çok şey vardır biraz karışık bir yapısı olsa da yeni kaliteli oyun uygulamalar bir süre sonra android içinde çıkmaktadır galaxy s2 1080p 8mp kamerası ile de iphone 4 ten daha iyi bir kameraya sahiptir
iphonede tercih edebilirdin ama s2 ile daha iyi bir tercih yapmışsın güle güle kullan