Samsung Galaxy S2 ile ilgili kısacık bir soru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 ile ilgili kısacık bir soru?
Samsung galaxy S2 almayı planlıyorken İ9100 orjinali ama birde G modeli varmış galiba bir alışveriş sitesinde 2.el buldum ama aklıma takılan konu şu; SAMSUNG GALAXY S2 GT-I9100 ilan başlığı bu şekilde buradaki GT ne demek oluyo acaba? Samsung galaxy S2'nin G modeli mi yani??? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

badmus

Üye
hayir o g modeli degil. urunun kodu. mesela benim tabletin urun kodu. gt-p7500. senin dedigin g modeli. gt-i9100g olur

Konu Sahibi
hayir o g modeli degil. urunun kodu. mesela benim tabletin urun kodu. gt-p7500. senin dedigin g modeli. gt-i9100g olur

hmm anladım, gerçekten aklıma takılan ve aklımı karıştıran bi durumdu cevap için çok teşekkür ederim içim rahatladı walla tekrardan sağolasn kardeş

61semih

Üye
s2 almayı düşünüyorsan donanımına dikkat et derim.
ismi s2 ama ürün özellikleri çok daha düşük olan s2 lerde var piyasada
fiyatlarıda 1250tl civarı
örneğin bu

adreno 205 gpu 1ghz işlemci gibi orjinal s2 den çok daha düşük donanımlıları var

Gold'daki S2 ler I9100,I9100G değil biz aldığımız için biliyoruz onlar sanırım darty de falan oluyormuş

Konu Sahibi

eyvallah sağolasın kardeş bilgi için

Konu Sahibi
gold'daki cihazlar GT-I9100 kafanızmı güzel anlamadım ki

- - - Eklendi - - -

gold normal fiyatından satıyor telefoncular halan daha 1.500 TL diyorlar

gold + darty'den almayacağım için sorun yok, öğrenmek istediğin GT kodlarıydı onuda arkadaş sağolsun cihazın kodu olduğunu açıkladı sorun yok yani

gold + darty'den almayacağım için sorun yok, öğrenmek istediğin GT kodlarıydı onuda arkadaş sağolsun cihazın kodu olduğunu açıkladı sorun yok yani

golddaki cihazlar sıkıntısız cihazlardır bizdeki genpa garantili telefonculardakinden farksız istersen oradan al

61semih

Üye
hayır efendim oradakiler orijinal,git bak istersen
telefon çin malı çakma demiyorum dostum,ben gold pc nin resmi sitesindeki özelliklere göre konuşuyorum.ha dersenki siteye yanlış yazmışlar bir şey diyemem,ben resmi sitenin yalancısıyım...

I9100G değil bak dikkatli bak

- - - Eklendi - - -

[h=1]Samsung i9100 Galaxy S II 16GB Siyah Cep Telefonu - Web'e Özel Fiyat-Sınırlı Stok![/h]
yazıyor dikkatli bak

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye

I9100G değil bak dikkatli bak

- - - Eklendi - - -

[h=1]Samsung i9100 Galaxy S II 16GB Siyah Cep Telefonu - Web'e Özel Fiyat-Sınırlı Stok![/h]
yazıyor dikkatli bak
Tamam da Talip ozelliklerine baksana Adreno 205 felan yazıyor bunu diyor arkadaş.

golddaki cihazlar sıkıntısız cihazlardır bizdeki genpa garantili telefonculardakinden farksız istersen oradan al

- - - Eklendi - - -

en iyisi vatan abi ya...

- - - Eklendi - - -

onu dikkate almamıştım kusura bakmayın yanlış yazılmış olabilir çünkü bizde aldık yani mali 400 var içinde

talipavcı; senin espirileri gördükten sonra mali 400 tabi telefonun içinde olcak diyesim geldi ama

G modeli olunca ne oluyor telefon çakma mi yani ?

Tesekkürler , oda kalitesiz bir cpu heralde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...