___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayir o g modeli degil. urunun kodu. mesela benim tabletin urun kodu. gt-p7500. senin dedigin g modeli. gt-i9100g olur
hmm anladım, gerçekten aklıma takılan ve aklımı karıştıran bi durumdu cevap için çok teşekkür ederim içim rahatladı walla tekrardan sağolasn kardeş
s2 almayı düşünüyorsan donanımına dikkat et derim.
ismi s2 ama ürün özellikleri çok daha düşük olan s2 lerde var piyasada
fiyatlarıda 1250tl civarı
örneğin bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adreno 205 gpu 1ghz işlemci gibi orjinal s2 den çok daha düşük donanımlıları var
s2 almayı düşünüyorsan donanımına dikkat et derim.
ismi s2 ama ürün özellikleri çok daha düşük olan s2 lerde var piyasada
fiyatlarıda 1250tl civarı
örneğin bu
adreno 205 gpu 1ghz işlemci gibi orjinal s2 den çok daha düşük donanımlıları var
eyvallah sağolasın kardeş bilgi için
gold'daki cihazlar GT-I9100kafanızmı güzel anlamadım ki
- - - Eklendi - - -
gold normal fiyatından satıyor telefoncular halan daha 1.500 TL diyorlar
gold + darty'den almayacağım için sorun yok, öğrenmek istediğin GT kodlarıydı onuda arkadaş sağolsun cihazın kodu olduğunu açıkladı sorun yok yani
golddaki cihazlar sıkıntısız cihazlardır bizdeki genpa garantili telefonculardakinden farksız istersen oradan al
Sorun zaten garantisinde degil donanim olarak kirpilmis s2 satmasi
telefon çin malı çakma demiyorum dostum,ben gold pc nin resmi sitesindeki özelliklere göre konuşuyorum.ha dersenki siteye yanlış yazmışlar bir şey diyemem,ben resmi sitenin yalancısıyım...hayır efendim oradakiler orijinal,git bak istersen
telefon çin malı çakma demiyorum dostum,ben gold pc nin resmi sitesindeki özelliklere göre konuşuyorum.ha dersenki siteye yanlış yazmışlar bir şey diyemem,ben resmi sitenin yalancısıyım...
telefon çin malı çakma demiyorum dostum,ben gold pc nin resmi sitesindeki özelliklere göre konuşuyorum.ha dersenki siteye yanlış yazmışlar bir şey diyemem,ben resmi sitenin yalancısıyım...
Tamam da Talip ozelliklerine baksana Adreno 205 felan yazıyor bunu diyor arkadaş.I9100G değil bak dikkatli bak
- - - Eklendi - - -
[h=1]Samsung i9100 Galaxy S II 16GB Siyah Cep Telefonu - Web'e Özel Fiyat-Sınırlı Stok![/h]
yazıyor dikkatli bak
Tamam da Talip ozelliklerine baksana Adreno 205 felan yazıyor bunu diyor arkadaş.
golddaki cihazlar sıkıntısız cihazlardır bizdeki genpa garantili telefonculardakinden farksız istersen oradan al
onu dikkate almamıştım kusura bakmayın yanlış yazılmış olabilir çünkü bizde aldık yani mali 400 var içinde
G modeli olunca ne oluyor telefon çakma mi yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?