samsung galaxy s2 hangi magazadan alayim yardim???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
samsung galaxy s2 hangi magazadan alayim yardim???
ha bu arada fiyati indirim falan varsa bildrrsenz svnrm... .cok tskr edrm .yardmlarnz icin!

Kerim.

Üye
G modeli varsa alma

Şuan için Samsung Galaxy S2 cihazının fiyatı üst düzey cihazların çıkışı ile birlikte sıfırı 900-1000 arasındadır, fiyat yüksek gelir ise, temiz 2.el fiyatları 600-700 arasında seyrediyor

2.el alırken; cihazın imeisinin orjinal olmasına,
Garantisinin olmasına,
Cihazın G modeli olup olmadığına,
Yurt dışı ise pasaport kaydı hususuna

Dikkat ediniz

oska1989

Üye

kaptan sanalpazar sahibinden gibi sitelerde 800-850 ye var güvenilir mi.burdan sipariş verince nelere dikkat etmeliyiz?

kaptan sanalpazar sahibinden gibi sitelerde 800-850 ye var güvenilir mi.burdan sipariş verince nelere dikkat etmeliyiz?

Aslında güzel kardeşim, sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum, sana tek tavsiyem, en güveniliri elden alışveriştir, örn; Sahibinden.com'da uygun fiyata temizini ulursan arama detaylarından bulunduğun il'i seçersin bulunduğun il'de satılan S2 cihazları göreceksiniz ilanları inceleyiniz uygun gördüğünüz cihazın sahibi ile de anlaşır iseniz elden sağlıklı bir alışveriş yapabilirsiniz

Markası bilindik ve güvenilir yerlerden alabilirsin. Hafta sonları vatan'da oluyor.

Konu Sahibi

Hm anladm ne kadar arastrsam 1250 gördum ama kampanya olursa bildir kardsm

Hm anladm ne kadar arastrsam 1250 gördum ama kampanya olursa bildir kardsm

tamamdır bildiririm

- - - Eklendi - - -

Vatan bilgisayarda Garanti Bonus Karta 10 taksit imkanı sunuyorlar ; 1.184

Link:

Tepkiler: S.E.C.R.E.T
    Konu Sahibi
tamamdır bildiririm

- - - Eklendi - - -

Vatan bilgisayarda Garanti Bonus Karta 10 taksit imkanı sunuyorlar ; 1.184

Link:

Sgl kardsm takstle alcm artk bn galaxy s2 alirsam oyun uygulama sknti yasamam dmi. Kardsm

Sgl kardsm takstle alcm artk bn galaxy s2 alirsam oyun uygulama sknti yasamam dmi. Kardsm

Yani S2 şuan halen üst sıralarda seyreden bir cihaz sizi ne oyun ne de uygulama konusunda yarı yolda bırakmaz, ama bütçeniz 1.300 'ye kadar çıkarsa S3 tavsiye ederim

4 çekirdek zamanla farkını ortaya koyar biraz daha koyup S 3 al bence.

Konu Sahibi
Yani S2 şuan halen üst sıralarda seyreden bir cihaz sizi ne oyun ne de uygulama konusunda yarı yolda bırakmaz, ama bütçeniz 1.300 'ye kadar çıkarsa S3 tavsiye ederim

Ama s3 bna buyk glr dye umursamyrum .ama galaxy s2 uygun gelyr ama siknti yasatmazsa bana . Ama yasatmaz gbi gelyor

- - - Eklendi - - -

4 çekirdek zamanla farkını ortaya koyar biraz daha koyup S 3 al bence.

Ama buyuk gelir diye umursamiyrum o telfnu

hani S3 S2'den daha iyi diye tavsiyem S3'tür ama büyükte değil yani ama pişman olurum büyüklüğünden dolayı o zaman S2 tavsiye ederim

iş bankası varsa 8 taksit yaparlar tecnosa da.. darty 4 taksit yapıyo en fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...