Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S2 ANAKART ARIYORUM
Sponsorlu Bağlantılar
Ermantopkan
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 ANAKART ARIYORUM
Arkadaslar GS2 anakart arıyorum yardımcı olabilecek arkadaslar varsa bekliyorum.
250 - 300 tl ye kadar sınırım var acil.
Tesekkurler.
ozan2020
Üye
yetkili servisten bulursun başka hicbir sekilde bulamazsın zor
avcitalip
Üye
anca hurda s2 bulursan alabilirsin arkadaş doğru söylemiş bu şekilde biraz zor bulursun sanki pc parçası arıyorsun
servisten almanı öneririm
Ermantopkan
Üye
Konu Sahibi
Aslında haklısınız ama gecenlerde sahibinden comda cocugun biri 225 e veriyodu. Ama samsung ana bayisinden birisine satmıs 250tl. bir gunle kacırdım. Ama ben bu ilanı denk gelirse diye verdim ne olur ne olmaz.
ozan2020
Üye
yetkili servisten al
MrTech
Üye
Yetkili Sevislerde Bulabilirsin
TheMadness
Üye
Ebayden sipariş ver
mancukya
Üye
Aynen Ebaydan al kazik yeme tek dikkat edecegin 3 cü kez tekrarliyorum 3 5 dolara faka bakma satis ve munnuiyet oylarina bak
1000 den fazla satis yapmis kisileri sec ve 100 % 99 mennuiyet onayina göre kisilerden al sorun olmaz.
Ayrica S2 4 cesit versiyonu var tongayada gelme siparis verirken.
Teşekkurler. Aslında Ebay deki elamla kontaga geçtim ve bendeki eski bozulmus anakarta 50 dolar verip yenisini uzerinden dusecek. Yani 150 dolara falan gelicek. Kendisi Kanada ve oturdugu bolgeye cok yakın bir arkadasım var bu işi elden yapacaz. Yoksa bende ebaye guvenmiyorum, yaklasık 6-7 sene once birisinden guzel bir kazık yemistim birdaha olmasını istemeyiz demi Bu arada servisten soran arkadaslar varmı fiyat konusunda bilgisi olan. Tesekkurler.
eda80
Üye
Arkadaşlar merhaba,Bende arıyorum SGS2 Ana kart,merak etim bu kanadadan ana kart alma işlemi nasıl sonuçlandı.Yazabilirse arkadaşımız memnun kalırım.Teşekürler..
cukuleaks
Üye
Ana kart bulsan bile telefon fiyatina yakin bi fiyattir muhtemelen...
unal0069
Üye
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim galaksi s 2 anakart lazım
Android Police
Üye
aga bence uraşma anakart filan benim eski gio vardı ozamanlar biraz acemiydim telefonu komple brick etmiştim orjinal roma döneyim derken sonra dediler boşver servise götürme masraf çıkar ayrıca anakartı taktırınca da telefon eskisi gibi stabil olmuyor daha yavaş çalışıyor bence yeni tel al