Samsung Galaxy S2 4.1.2 JB Güncellemesi İçin Samsung Kore'den Açıklama Geldi !

benim telefon kilit ekranında donuyor bazen,tuş kilidi ile kapayıp takrar açınca açılıyor

bu arkadaşın dediklerini yap kilit ekranı düzeliyor hemde s3'teki gibi dalga efekti oluyor ayrıca multiwindow falanda geliyor

ocakta cıkcak dediler ocak bitcek ama hala bir haber yok umudumu kestim artık

bu arkadaşın dediklerini yap kilit ekranı düzeliyor hemde s3'teki gibi dalga efekti oluyor ayrıca multiwindow falanda geliyor
Cwm menüde sonraki zipli dosya hangisi yani cwm dosyadaki sonraki asama nasil olacak

- - - Eklendi - - -

Cwm menüde sonraki zipli dosya hangisi yani cwm dosyadaki sonraki asama nasil olacak

- - - Eklendi - - -

recovery menüden halledeceksin arayüzden değil

Cwm menüsünde ripple effect görünmüyor

- - - Eklendi - - -

Yani recovery menüsünde ilk cwm ye sonra ripple effect menusune tikliyoruz

- - - Eklendi - - -

Yani recovery menüsünde ilk cwm ye sonra ripple effect menusune tikliyoruz böyle mi olacak

şu sınavlarım bitsin söz anlatacam

İlk cwm sonra ripple tıklıyorsunuz.

cwm yükleniyor açıyorum ama sürekli olarak refresh ediyor. bir türlü diğer dosyayı yükeyemedim. sorun nedir acaba ?

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim cwm dokunmatikmiş. ok. ellerinize sağlık süper oldu...

ses032

Üye
Bende bişiler yazıyım dedim dün okuduğuma göre orjinali gine ertelemişler şubat sonu diyorlar
iyice yilan hikayesi oldu bu
test rom güzel
dediğiniz gibi kilit ekranın da bende bi sorun yok
ama arkadaşlar şu bluetooth sorununu çözen armı bende sadece kulaklık sanıyordum amma bişi alıp göndermiyorda
bi yardım edecek varmı ? lütfen
4.0.4 yüklemek istemiyorum
herşey gidecek çünkü

Bende bir sorun yok bluetooth da.

gördüğüm kadarıyla tek sıkıntı genel olarak şarj az gidiyor yada bende mi öyle sadece.

ses032

Üye
sen nasıl yükledin bluetooth kulaklıkla konuşma yapabilyon mu peki

bu 4.1.2 nin test sürümü yüklemeye değer mi sizce?ben orjinal romu bekliyorum ama bunu yüklesem bi hatayla karşılaşır mıyım?