avcitalip
Üye
benim telefon kilit ekranında donuyor bazen,tuş kilidi ile kapayıp takrar açınca açılıyor
S3 te ki dalga efektini yüklemedin mi?
S3 te ki kilit ekranı dalga efekti ve çoklu pencere yükleme anlatımı ve linki : Ripple(Dalga) efekti eklenmiştir ve birkaç ek özellik MultiWindowControl gibi yüklemeniz için
önce iki dosyayı hafıza kartının ana dizinine atın verdiğim linkteki ''CWM'' dosyasını recovery mode'dan apply update başlığı altından çalıştırın daha sonra yine verdiğim Ripple Effect dosyasını CWM menüsünden apply updateden flashlayınız.Verdiğim CWM geçicidir,yani telefonunuz rootlanmış olmaz,tavsiye olunur..
CWM DownloadLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ripple DownloadLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ocakta cıkcak dediler ocak bitcek ama hala bir haber yok umudumu kestim artık
Cwm menüde sonraki zipli dosya hangisi yani cwm dosyadaki sonraki asama nasil olacak
bu arkadaşın dediklerini yap kilit ekranı düzeliyor hemde s3'teki gibi dalga efekti oluyor ayrıca multiwindow falanda geliyor
Cwm menüde sonraki zipli dosya hangisi yani cwm dosyadaki sonraki asama nasil olacak
bu arkadaşın dediklerini yap kilit ekranı düzeliyor hemde s3'teki gibi dalga efekti oluyor ayrıca multiwindow falanda geliyor
işlemcide açık mı ne bulmuşlar sanırım o yüzden bekletiyorlar
- - - Eklendi - - -
Cwm menüsünde ripple effect görünmüyorS3 te ki dalga efektini yüklemedin mi?
- - - Eklendi - - -
S3 te ki kilit ekranı dalga efekti ve çoklu pencere yükleme anlatımı ve linki : Ripple(Dalga) efekti eklenmiştir ve birkaç ek özellik MultiWindowControl gibi yüklemeniz için
önce iki dosyayı hafıza kartının ana dizinine atın verdiğim linkteki ''CWM'' dosyasını recovery mode'dan apply update başlığı altından çalıştırın daha sonra yine verdiğim Ripple Effect dosyasını CWM menüsünden apply updateden flashlayınız.Verdiğim CWM geçicidir,yani telefonunuz rootlanmış olmaz,tavsiye olunur..
CWM Download http://dl.dropbox.com/u/34053267/CWM.zip
Ripple Download http://www.mediafire.com/?is3iic7htzp0gmz
ocakta cıkcak dediler ocak bitcek ama hala bir haber yok umudumu kestim artık
Cwm menüsünde ripple effect görünmüyor
- - - Eklendi - - -
Yani recovery menüsünde ilk cwm ye sonra ripple effect menusune tikliyoruz
- - - Eklendi - - -
Yani recovery menüsünde ilk cwm ye sonra ripple effect menusune tikliyoruz böyle mi olacak
Uzman Detected
- - - Eklendi - - -
Kardeşim Zonguldak'ın neresindensin ?
Cwm menüsünde ripple effect görünmüyor
- - - Eklendi - - -
Yani recovery menüsünde ilk cwm ye sonra ripple effect menusune tikliyoruz
- - - Eklendi - - -
Yani recovery menüsünde ilk cwm ye sonra ripple effect menusune tikliyoruz böyle mi olacak
cwm yükleniyor açıyorum ama sürekli olarak refresh ediyor. bir türlü diğer dosyayı yükeyemedim. sorun nedir acaba ?
- - - Eklendi - - -
tamam hallettim cwm dokunmatikmiş. ok.
hepsinde çalışmayabilir bazı cwm lerde dokunmatik desteği yokDokunmatik ekran çalışıyor cwm de.
hepsinde çalışmayabilir bazı cwm lerde dokunmatik desteği yok
Bende bişiler yazıyım dedim dün okuduğuma göre orjinali gine ertelemişler şubat sonu diyorlar
iyice yilan hikayesi oldu bu
test rom güzel
dediğiniz gibi kilit ekranın da bende bi sorun yok
ama arkadaşlar şu bluetooth sorununu çözen armı bende sadece kulaklık sanıyordum amma bişi alıp göndermiyorda
bi yardım edecek varmı ? lütfen
4.0.4 yüklemek istemiyorum
herşey gidecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?