resul1213
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.kardeşim aynısı banada oldu bende daha çözüm bulamadım
Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.
Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.
Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.[/ QUOTE]
Kodu girdikten sonra ekran kilidi,güç kapama modu hepsi düzeldi çok teşekkürler.Allah razı olsun
Allah razı olsun kardeşim senden. baya bi aramadan sonra seninbu kodun işimi gördüArkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.
kardes cok cok cok teşekkürler kodlari girdim telefonum tus kilidi aktif hale geldi cok teşekkürlerarkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.
Kardeş Allah razı olsun 3 gündür bununla uğraşıyorum yüklemediğim rom kalmadı yarın sabah telefonu servise götürecektim gece gece yardmımıza yetiştin Allah razı olsun.Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?