tapatalk
Üye
-
Konu Sahibi
-
S4 anormal derecede tutulmuş? Sanırım bu sırf hava atmak için Iphone alan kesim, Galaxy S4 bekler olmuş.
Galaxy mi ? Al onu al al.
Ozel arayuzlu bi cihaz alicak olsam samsung olur destek ve ozellik olarak en iyisi. Htc nin cop ettigi modeller say say bitmez. Coklu ekranina kurban o ozellik bize gelse diye deliriyom
One dan sonra htc yi samsung a tercih ediyorum.
One cok guzel ama oyun performansi rezil. Hiz olarak gorsellik olarak benimde hosuma gidiyo
Ne olursa olsun eğer Note 2 S4 dende One'dan da Xperia Z'den de daha yüksek oyun performansı sağlıyorsa o iş benim için bitmiştir.Androidde 1080p için daha erkendi.
Sırf oyun değil.3D gerektiren herhangi bir işlemde performans düşük olacaktır..
Tercihlere göre elbette. Ama sırf oyun için almaz sanırım kimse ? Ki şu videoki performans yeterli keyif almak için ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
polikarbon arka kapakİsin farklı boyutları da var tabi.Touchwizbence çok kotu bir arayuz.Çoklu ekran hariç bir partisi yok bence.Zaten olanlar da öyle aman aman kullanmiyor o özelligi.Her seyi geçtim o arka tarafin tasarimi ve plastik malzeme 2000 liralik telefona yakismiyor.O yüzden HTC one benim için daha önde.Ele aldiginda kaliteyi belli ediyor hakkini veriyor plastik gibi citirti sesi vermiyor.
galaxy s5 cikana kadar en iyisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?