Samsung Galaxy S IV fotoğrafı mı sızdırıldı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S IV fotoğrafı mı sızdırıldı?
Galaxy S serisi amiral gemisi modelleri ile dünya genelinde 100 milyonadetten daha fazla satan Samsung‘un son amiral gemisi Galaxy S III, 40 milyon adet rakamını devirmişti. Gözler şimdi de firmanın yeni amiral gemisi olarak konumlandırılacak akıllı telefon modeli Galaxy S IV’de.

22 Mart tarihinde “Mobile Unpacked” etkinliğinde tanıtılacağı ve Nisanitibari ile de satışa sunulacağı iddia edilen Samsung Galaxy S IV için bir çok iddia her gün karşımıza gelmekte. Şimdi de yeni bir görsel ortaya çıktı. Galaxy SIV‘ün görseli olduğu iddia edilen görsel Picasa‘ya Aralıkayında yüklenmiş. Yükleyen kişi ise Hong Kong’dan bir öğrenci.

Görselin açıklamasında ‘Galaxy S IV GT-I900 Product Image’ yer alıyor. Bu Samsung‘un yeni amiral gemisi olabilir. Ancak doğruluğu hakkında bir şey söyleyemiyoruz.

PriZm

PriZm

Üye
Bu tasarımın gerçeğini de gördüm başka bir fotoda.Tasarımın bu olması gerçekçiliğini arttırıyor.

-Emre

-Emre

Üye
ben inanmıyorum nerdeyse s3ün aynısı.

Samet.25

Bu tasarima takti kafayi samsung bu olmasa bile hemen hemen bu tarz bisey olur zaten

MaxipmaN

Üye
nasıl dikkat çekerim diye uğraşıyolar hergün ayrı haber

_RYUK_

_RYUK_

Üye
benim izlenimlerime göre samsung amiral telefonlarının tasarımlarında gözle görülebilecek değişiklikler yapıyor.bana göre s 4 s3 ten çok farklı bir kasa ile gelecektir

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Tasarım İyide Sadece Menü Tuşu Olmasa :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
Arayuz degisir

PriZm

PriZm

Üye
Sanmıyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye
Onceki s serilerine baksana.hepsinde degisti

PriZm

PriZm

Üye
Sanmıyorum yinede :D

aleranol

aleranol

Üye
S3ten daha iyi gözüküyor. S3 oyuncak gibi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Tasarım s3 le neredeyse aynı ya :/ İnşallah bu olmaz :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt