Samsung Galaxy S III Olduğu Düşünülen GT-I9500 Modeline Ait Bir Fotoğraf İnternete Sızdı! (GÜNCELLEM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S III Olduğu Düşünülen GT-I9500 Modeline Ait Bir Fotoğraf İnternete Sızdı! (GÜNCELLEM














9 Oy

Samsung‘un 2012 yılında duyuracağı Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S III‘e ait bilgiler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Bugün Pocketnow tarafından yayınlanan bir haberde, GT-I9500 modeline ait bir fotoğraf örneği paylaşıldı. Yüksek çözünürlüklü bu fotoğrafı haber yapan ise; çekildiği cihazın Galaxy S3 olma ihtimali!

Fotoğrafın EXIF verilerine ulaşarak nerede ve hangi cihaz ile çekildiğini öğrenen Pocketnow, GT-I9500 model numarasının Samsung Galaxy S III’e ait olabileceğini öne sürdü. İlk Galaxy S telefonları I90xx, Galaxy S II I91xx ve Galaxy Nexus I9250 modeliyle satışa sunulmuştu. Bu durumda 2012′de duyurulacak serinin yeni amiral gemisinin I9500 numarasına sahip olması gayet mantıklı. Ayrıca fotoğrafa baktığımızda çekimin yeni nesil bir kamera sensörüyle yapıldığını kesin bir şekilde ifade edebiliyoruz. Bu da I9500′ün güçlü bir donanıma sahip olduğu anlamına geliyor.
Güney Kore‘nin Suwon kentinde çekilmiş olan fotoğrafta bir Samsung ofisi görüntülenmiş olabilir. Çünkü Suwon’da Samsung’a ait büyük bir fabrika yer alıyor. Üstelik fotoğrafı çeken şahıs, Ocak 2011′de Galaxy S II ile çektiği bir fotoğrafı da paylaşmıştı. Hal böyle olunca GT-I9500′ün Galaxy S III olduğuna inanmamak mümkün olmuyor.
Geçtiğimiz günlerde Galaxy S3′ün 3D teknolojisiyle gelebileceği yönündeki iddiaları sizlerle paylaşmıştık. Aşağıdaki fotoğrafın Galaxy S III ile çekildiğini varsayarsak çift kamera sensörüyle gelme ihtimalinin düşük olduğunu söyleyebiliriz. 12 MP civarında olması beklenen yeni kamera sensörünün çift halinde bu akıllı telefona eşlik edeceğini sanmıyoruz. Buna rağmen ekranın gözlüksüz 3D’yi ihtiva etmesi halen mümkün.
Şubat ayın sonunda düzenlenecek olan MWC 2012‘de duyurulacağı birçok kaynak tarafından dile getirilen Galaxy S III’ün teknik detaylarına önümüzdeki haftalarda kavuşmayı umuyoruz. Samsung’un yeni amiral gemisi hakkındaki tüm detaylara bizi takip ederek ulaşabilirsiniz.
GT-I9500 ile çekilen fotoğraf örneğine aşağıdan göz atabilirsiniz. Tam çözünürlük için tıklayınız.
GÜNCELLEME: Çekilen fotoğraf 5 MP çözünürlüğünde. Fakat yeni nesil kamera sensörü sayesinde görüntü kalitesi gayet üst seviyede. Bazı kaynaklar tarafından kameranın 5 MP çözünürlüğünde olabileceği söylenmiş. Böyle olunca çift 5MP kamera sensörlerine sahip bir Galaxy S 3 ile karşılaşabilme ihtimali doğuyor. Detaylı sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
NOT: Haber resmindeki görsel, bir Galaxy S III hayran ekibi tarafından tasarlanmıştır. Gerçek cihazla bir alakası yoktur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı


Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok güzel bir cihaz olacak galiba,teşekkürler
 

thegame123

Üye
neden bilmiyorum ama önde yazılan marka isimlerine uyuz oluyorum hem öne hem arkaya yazıp kullanıcının gözüne sokmaya ne var biz bilmiyoruz sanki ne aldığımızı. arkaya ne yazıyorlarsa yazsınlar ama öne dokunmasınlar bari :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Lenneth

Üye
Bu telefon degil tablet olurdu zaten
 
Astrosman

Astrosman

Üye
Çıksada alsak bi tane
 
Türe

Türe

Üye
yeni amiral gemisi :naughty:
 
caphuscha

caphuscha

Üye
yakında bu makinalar servis tepsisi boyutlarına ulaşacak bence.
 
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
artık napıcaklarını şaşırdılar :D
 
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Aslında üstteki tasarım oldukça göz alıcı.Ekranın boyutunu GS2 ile aynı bırakıp yan ve üst çerçeveleri küçültürlerse birde bunun üzerine SUPER AMOLED PLUS ekran koyarlarsa evinizdeki LED LCDlerden farkı kalmaz diye düşünüyorum.Tasarım konusunda da harika olur gerçekten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt