samsung galaxy S II-iphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusuf00300

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy S II-iphone 4
öncelikle merhaba bn bu soruyu galaxy s II kullanan arkadaşlara soruyorum.Zaten kağıt üzerinde galaxy sII'nin açık ara farkla önde olduğu bnce ortada ama kullanımda da iphone'den önde mi ,sorunları var mı?

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...:alkis

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aldığım zaman konuya cevap yazarım. iPhone kullandım harika bi şey, eminim SII de öyledir. :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Galaxy s2 hepsınde gecer ıphone'u bence ama pıyasanın en ıyısıde galaxy demıyorum.. (h)

yusuf00300

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki Samsung Galaxy S2.
bence dünyanın en iyi telefonu olmaya aday.

yusuf00300

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 kullananların yorumlarını bekliyorum

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Tabikide Samsung, dünyanın en büyük karşılaşmalarında bile Samsung seçilyor..

Samsung'un öne Geçmesini sağlayan Özellikler :

+ Uzun Pil Ömrü - (Iphone'nun hemen bitiyor.)
+ Kamera, kamera ve kamera - ( Iphone'nun Kareli gözüküyor.)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tabikide Samsung, dünyanın en büyük karşılaşmalarında bile Samsung seçilyor..

Samsung'un öne Geçmesini sağlayan Özellikler :

+ Uzun Pil Ömrü - (Iphone'nun hemen bitiyor.)
+ Kamera, kamera ve kamera - ( Iphone'nun Kareli gözüküyor.)

Yag satarım bal satarım ustam ölmüs ben satarım :kop::kop:

blackaid

blackaid

Üye
iphone 4 çözünürlüğü daha iyi galaxy çözünürlüğü düsük galaxy nin ekranı büyük işlemci hızı fazla çift çekirdekli ikiside iyi telefon

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone 4 çözünürlüğü daha iyi galaxy çözünürlüğü düsük galaxy nin ekranı büyük işlemci hızı fazla çift çekirdekli ikiside iyi telefon

tabii ki ikisi de iyi telefon. :)
ama hangisi daha iyi. Bence s2. Çünkü sistem oturmuş ve flaş var. :oke:

blackaid

blackaid

Üye
tabii ki ikisi de iyi telefon. :)
ama hangisi daha iyi. Bence s2. Çünkü sistem oturmuş ve flaş var. :oke:
bencede s2 daha iyi ikisinide kullandım ipohone 4 çözünürlüğü yüksek olduğundan oyun oynarken oyunlar daha gerçekçi iphone 4 ün en büyük eksiği flash player olmaması

Uruloki

Uruloki

Üye
valla hakan abi gelse burda çoşturur ama seçimi iphone 4 çünkü kağıt üzerinde geçse bile en önemli etken atlanıyor işletim sistemi bu da ki isteyen videolardan inceleyebilir hakketen ikisi de güzel cihazlar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S2 nin sistemi nereye oturmus anlamadm tasa falan mi? Bildigimiz kamyon android isteyenler youtubedan videolari izleyebilir iphone 3gs deki stabilite ve oturmusluk bile hiçbir telefonda yok.Çift çekirdek deyince millet ürküyor ama ip4 elinde oynatir çogu konuda sg2'yi

61semih

61semih

Üye
arkadaşımda var gs2 genış geniş inceledım telefonu.guzel ama ne bılıyım 1700tl eder gibi gelmedi bana ayrıca aynı arkadasımda wave2 de var wave 2 nın fotograf çekımı daha ıyı gs2 den ben ınanmayınca test ettık.şarjı 1 gun bıle gıtmedıgını soyluyor tabı kullanmadan kullanmaya fark eder.ha telefon olaganustu cok hızlı bunun dışında bır numarasını gormedım ben ve ekranı cok buyuk tek elle kontrol edılemıyor.yerınde olsam ip4 alırdım sanırım hem boyutları olsun uygulamardakı kalıtesı olsun havası olsun daha iyi fakat ip4 denemedıgım ıcın ona bır yorum yapamıyacagım

Uruloki

Uruloki

Üye
işte semih abi her şeyi özetledi ki o bahsettiği hıza göre iphone 4 daha hızlı yani işletim sistemi aşırı canavar bu konuda hem iphone 5 gelince 4 daha da ucuzlar o zaman alırsın

Karanlık97

Karanlık97

Üye
SII fakat kamera her yönlü size söyleyim.

franzliszt

franzliszt

Üye
İphone 4 suan favori cihazim galaxys2 im olsa bile . galaxys 2 codeclere videolara yonelik bir cihaz ama iphone 4 kullanmak cok daha zevkli bir kere stabillik cok yuksek bu iki cihaz icin soyle diyelim. bu iki cihazida alsan aklin digerinde kalmaz sadece kaliteye onem veriyorsan apple al derim yok daha cok teknoloji olsun ekran mkv izlerim diyorsan galaxys2 al daha ayrintili bahsetmemi isterseniz sorun yaxim buraya.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İphone 4 suan favori cihazim galaxys2 im olsa bile . galaxys 2 codeclere videolara yonelik bir cihaz ama iphone 4 kullanmak cok daha zevkli bir kere stabillik cok yuksek bu iki cihaz icin soyle diyelim. bu iki cihazida alsan aklin digerinde kalmaz sadece kaliteye onem veriyorsan apple al derim yok daha cok teknoloji olsun ekran mkv izlerim diyorsan galaxys2 al daha ayrintili bahsetmemi isterseniz sorun yaxim buraya.

mkv ekran? Ne oluyor?

Necmati

Necmati

Üye
Android olması yeter soruya gerek yok :)
tabiki kullanımı kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt