Samsung Galaxy S II 1200TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S II 1200TL
arkadaşlar galaxy s2mi s3 almak için satiyorum kimse yanliş anlamasin.özelliklerini herkez bilir anlatmama gerek yok sanirim.kendi resimlerini istiyene atarim zaten 2,3aylik bir cihaz ve alindigi günden beri silikon kilif ve ekran jilatini ile kullanildi.yaninda 8gb hafiza karti silikon kilif olmak üzere iki kilif ve igo navigasyon programlari vardir.kutusu faturasi herşeyi fulldür.dosta gidecek telefon kisacasi.takas düşünmüyorum dedigim gibi satma sebebim s3 almak..eger alacak olan arkadaş çikarsa önce para sonra cihaz yollanir.fiyati:1200 tldir ve kargo bendendir..ilginize şimdiden teşekkürler

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Bak yazının hemen altında akakce.com reklamı var sıfır s2 1.165 tl tabi onu almak o kadar sağlıklı olmaz ama yinede fiyatlar en fazla sıfırı 1350 filandır.Bende senin fiyat biraz fazla.Hayırlı satışlar.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
Bak yazının hemen altında akakce.com reklamı var sıfır s3 1.165 tl tabi onu almak o kadar sağlıklı olmaz ama yinede fiyatlar en fazla sıfırı 1350 filandır.Bende senin fiyat biraz fazla.Hayırlı satışlar.

aynı sitenin son sayfalarında olan fiyatlarda var ve daha fazlasıda:) ve senin dedigin fiyattaki telefonlar paralel ithalat yazıyor:)

TeAmo42

TeAmo42

Üye

1400 Tl.Yeter limi?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
iyi bulduysan sen sevin dostum :) hayırlı olsun
Ben inşallah S3 alacağım burda amacım sattığın telefonun sıfır fiyatını belirlemek ve alıcıyı bilinçlendirmek.Satışına engel olmak veya hızlı satılmasını sağlamak gibi bir niyetim yok.Bu benle dalga geçercesine konuşmana ve beni ciddiye almamanı gerektirmez.Hayırlı satışlar.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
dostum sen milleti bilinçlendirecegine önce kendini bilinçlendir.gereksiz yazılar yaıyorsun.asıl sen benimle dalga geçiyorsun.. ''akakce.com reklamı var sıfır s3 1.165 tl '' yazmışsın ??? s3ün sıfırını kim verir bu fiyata Allah aşkına?ltfen gereksiz yorumlar yapmıyalım

TeAmo42

TeAmo42

Üye
dostum sen milleti bilinçlendirecegine önce kendini bilinçlendir.gereksiz yazılar yaıyorsun.asıl sen benimle dalga geçiyorsun.. ''akakce.com reklamı var sıfır s3 1.165 tl '' yazmışsın ???s3ün sıfırını kim verir bu fiyata Allah aşkına?ltfen gereksiz yorumlar yapmıyalım
Bilgilendirdiğin iyi oldu ordaki yazım hatası kardeşim,yazının hemen altında s2 var.Uzun zamandır s3 konularına yorum yapınca alışkanlık kalmış.

- - - Eklendi - - -

Düzelttim ordakinin yazım hatası olduğu ortada :)

guvenkaya

guvenkaya

Üye
ben tavsiye etmem galaxy s3u denedim telefon ozellik olarak hiz olarak her yonden iyi ama cok buyuk cebine sigmaz

TeAmo42

TeAmo42

Üye
ben tavsiye etmem galaxy s3u denedim telefon ozellik olarak hiz olarak her yonden iyi ama cok buyuk cebine sigmaz
Sorun değil ya idare ederiz :)Büyük olmasını seviyorum.Ama note da çok büyük

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
şimdiden hayırlı olsun arkadaş 1700 e aldı s3 ü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt