Samsung galaxy s i9000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuntek

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s i9000
Herkese selamlar.En sonunda glaxy s almaya karar verdim ,büyük ihtimalle internet üzerinden satın alacağım fakat cihazın üzerinde açılışta vs turkcell logosu istemiyorum tahminim bu turkcell rom'u yüklü olduğunda oluyor bunu istemiyorum ve üç tuş problemi olmasınıda istemiyorum bazı yerlerde üç tuş problemi yoktur diyor ama güvenemiyorum net üzerinden nerden bu dediklerim için satın alabilirim saygılar.

Dmlgzm

Üye
şimdi turkcell romunun olmamasını istiyorsan garantini götürecek şekilde rom yüklemesi yapman lazım.Yani resmi olarak aldığın hiçbir yerde sana turkcell romsuz gelmez.
tabi bu romu değiştirme işlemi bayağ riskli telefonunu brick(kilitlenme) haline getirebilirsin...
ama risk alıp deneyeceksen birçok yerde var açıklaması
bir de 3 tuş problemi...
o problemin çözümünde oluşacak sorunlardan dolayı garantin gitmez çünkü romu değiştirmiyorsun orada sadece bootlander ı güncelliyorsun.
yine onun da çok riskli olduğunu söyleyeyim...
eğer kendine güveniyorsan dene ama bence çok bilgim yok diyorsan deneme çok da bir şey kaybetmezsin ben senin yerinde olsam birkaç ay beklerdim böylece android market de türkiyeye uyumlu olur kiesden yükleyiverirsin :)

61semih

61semih

Üye
arkdasım elektronık urunu bence ınternetten alma helekı hepsıburada dan hıc alma.satış sonrası destek yok burada dıgerlerını bılmem ama dogan holdıng gbı bır holdıngın satıs sonrası kotuyse dıgerlerını tahmın edebılıyorum.telefona birşey olursa karşında muhatap bulamıyorsun emın ol buna 20 30 tl daha ver magzadan al bır sorun cıkarsada adamın yakasına yapısablırsın ama ınternette muhatap bıle bulamıyorsun.musterı hızmetlerının hıc bır yetkısı yok benden sana kardes tavsıyesı

silver021

silver021

Üye
61 Semih sen hepsiburada.com u kötülemissin ancak ben waveimi oradan aldim ve son derece kusursuz bir sekilde evime getirilip teslim edildi. bundan önce n95 ve corby pro yu mağazalardan almistim ve bana hep defolu ürün verdiler. heleki teknosadakilerin alayi defolu. daha önce iki laptop aldim birinin kamerasi bozuk cikti öbûrününde disk bolümü arizali cikti alir almaz. bence hepsiburadan yada gittigidiyordan bir teknoloji ürünün alinmasi en mantiklisi. oldugu gibi sıfir bir ürünü sana paketleyip yolluyorlar.

61semih

61semih

Üye
61 Semih sen hepsiburada.com u kötülemissin ancak ben waveimi oradan aldim ve son derece kusursuz bir sekilde evime getirilip teslim edildi. bundan önce n95 ve corby pro yu mağazalardan almistim ve bana hep defolu ürün verdiler. heleki teknosadakilerin alayi defolu. daha önce iki laptop aldim birinin kamerasi bozuk cikti öbûrününde disk bolümü arizali cikti alir almaz. bence hepsiburadan yada gittigidiyordan bir teknoloji ürünün alinmasi en mantiklisi. oldugu gibi sıfir bir ürünü sana paketleyip yolluyorlar.

arkadasım benı yanlıs anlamıssın ben satısı kotu demıyorum evet banada fot makınemı 1 gunde kargoya verdıler bunda sorun yok benım dedıgım SATIŞ SONRASI DESTEK
orda satılan urunler bozuk cıkyor demıyorum ben bu şans ısı bozuk cıkıp cıkmaması senınde dedıgın gbı teknosadan da alsan bozuk cıkabılıyor
ama mağzadan alınca karsında muhatap bulabılıyorsun.ben bugun yıne hepsıburada nın musterı servıslerını aradım 1 ay oldugu ıcın(30 ıs gunu deıl) nedır akıbetı dıye karsımdakının hıcbır bılgısı yok cok acemıce kurumsallasmamıs gbı konsmalar yasadım normalde musterı hızmetlerını arayın bakalım herhangı bırısını once adınızı sorar bunlar sormuyorlar bıle :hmmm

61semih

61semih

Üye
al ıste bugun hepsıburada.com dan alıp ılk gunden gerı gonderdıgım pl100 dıjıtal fot makınesını aynen bana yolladılar arızalı degıldır dıye 25 gun ustune! estech dıye bır teknık servıs ın raporunda arızalı degıldır yazıyor bakmamıslar bıle anlasılan tahmınımce hepsıburada nın yandas fırmasıdır cunku trabzon samsung yetkılı servısıne ılk gosterddım ben cıhazı degıstr arızalı dedı bende bundan sonra talepte bulunmustum sımdı ıse gerı gonderıp paramı gerı alacagım gercı en az 1 ay surer ama ettık bı esseklık yazıyı okuyanlara ornek olsun satısa kadar ıyı ama satıs sonrası boyle ıste ben yandım sızler yanmayın

silver021

silver021

Üye
Ben daha önceden hepsiburadan webcam kamera aldim ve 2 yil dolmadan arizasi cikti. bende kutusuyla paketleyip yolladim bana yenisi tebliğ edildi. bilmiorum hepsiburadaya ben güveniorum. teknosadaki laptoplarimin ikisinide garantiye almadilar fiş istediler elimdr garanti belgesiyle kala kaldim. :) teknosanin a......... anladiniz siz onu.

61semih

61semih

Üye
Ben daha önceden hepsiburadan webcam kamera aldim ve 2 yil dolmadan arizasi cikti. bende kutusuyla paketleyip yolladim bana yenisi tebliğ edildi. bilmiorum hepsiburadaya ben güveniorum. teknosadaki laptoplarimin ikisinide garantiye almadilar fiş istediler elimdr garanti belgesiyle kala kaldim. :) teknosanin a......... anladiniz siz onu.

dogrudur zaten artık garantı belgesı degıl faturaya bakıyorlar heryerde.ben benım basıma gelenı yazdım bugunde arızalı urunu bana gerı yolladılar arızasız dıye ıyıce tepem atınca para iadesını talep ettım herekzın basına boyle gelecek dıye bır sey yok ama bu boyle.satış sonrası zayıf bırdana ınternetten elektronık bırsey almam bedavada olsa.buradan nekadar soylesemde 1musıbet 1000 nasıhetten ıyıdır lafı yerınde oluyor.basınıza gelırse boyle bır sorun allah yardımcınız olsn gerı donusu olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt