Samsung Galaxy S i9000 vs HTC Desire

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nerotr

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S i9000 vs HTC Desire
Herkese merhaba

Bu konu daha önce forumda paylaşılmış ama gereksiz bilgiler ve telefonları kullanmayıp yorum yapanlar kafamı karıştırdı. Bu iki telefonda birini almayı planlıyorum. Lütfen telefonlar hakkında bilgisi olan veya telefonu kullanmış arkadaşlar yorum yapsın.

Öncelikle sizle izlediğim bir videoyu paylaşmak istiyorum.Videoda telefonlar tamamen karşılaştırılmış.

Videoda Samsung Galaxy S grafiklerde çok öne çıkıyor. Ama HTC Desire beni hayal kırıklığına uğratıyor. özellikle 3d grafiklerde galaxy s mükemmel performans gösteriyor. ekranının 4" olmasıda güzel. Şarj galaxy s te çok uzun süre dayanıyor.

HTC Desire'ın htc sense yazılımı hakkında çoğu şeyi inceledim. Gayet hoş. galaxy s' in samsungwizard'ı o kadar iyi değil.Samsung donanımsal olarak HTC den üstün görünüyor. Ama bazıları samsung ucuz mal kullanmış gibi yorumlar yapıyor. bunun doğruluğu nedir?

Şimdiden herkese yorumları için teşekkür ediyorum.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Kullanıcısı olmadan yorum yapıcam:
HTC Desire günlük şartlar altında ciddi anlamda başarılı fakat testlerde de çıkan performans sonuçları ve gördüğün üzere ekrandaki renk canlılığı ile olaya bakıldığında Galaxy S büyük fark ile önde. HTC'nin Sense arayüzü çok başarılı ki sen araştırmışsın zaten. Ben sana şunu al demicem fakat testleri HD2, Desire HD, Desire S, Incredible S bu modellerden yap Galaxy S'i bunlarla karşılaştır. Desire çok övgü aldı fakat üzerine modeller geldi. Yeni modellerinde daha iyi performans söz konusu. HTC'den model düşünüyorsan benim sana önereceklerim: HD2, Desire HD, Desire S, Incredible S tabi karşılaştırma yapıp sonuca karar verecek olan sensin. Kolay Gelsin :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...