samsung galaxy s i9000 ile ilgili problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_derya86

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s i9000 ile ilgili problem
arkadaşlar samsung i9000 aldım yalnız tek şikayetim arma geldiği zman sesin önce az sonra bir anda yükselmesi bu telefondan arkadaşlarda da aynı problem varmı lütfen yardım edin zaten melodi artarak gçalmıyor ee bölede bi özelliği yok ne yapmam gerekiyorrrr:hmmm

the_derya

Üye
arkadaşlar samsung i9000 aldım yalnız tek şikayetim arma geldiği zman sesin önce az sonra bir anda yükselmesi bu telefondan arkadaşlarda da aynı problem varmı lütfen yardım edin zaten melodi artarak gçalmıyor ee bölede bi özelliği yok ne yapmam gerekiyorrrr:hmmm
lütfen yardım eden yok mu..............................

silver021

silver021

Üye
lütfen yardım eden yok mu..............................

sadece 1 saniye çok kısık gelior. bütün samsunglarda bu durum mevcut. bu bir problemmi sence. bence değil. zamanla alışırsın. :)

dessouslover

dessouslover

Üye
selam samsung galaxy s i9000 almak istiyorum fakat 3 tus problemi beni biraz düsündürüyor.fikirlerinizi bekliyorum tesekkürler

Noks

Noks

Üye
3 tus problemi nedir?

franzliszt

franzliszt

Üye
selam samsung galaxy s i9000 almak istiyorum fakat 3 tus problemi beni biraz düsündürüyor.fikirlerinizi bekliyorum tesekkürler

3tuş probleminden korkma çoğunda bu prıoblem yok çıksa bile servis hemen hallediyor

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
bende galaxy s almayı düşünüyorum ama bazıları kasası plastik falan o paraya değmez diyolar sizce nasıl bide samsung olması düşündürüyor tabi..

toprakgunes

Üye
valla arkadaslar bende var kullanıyorum kasasının oyle olması bence avantaj yoksa cok agır olurdu bırde esnek ıphone 3 lerdekı gıbı kırılma catlama olmaz ben tavsıye edıyrum her yonuyle yok yok bıde saglam oyunlar ındırdıkmı tamamdır saygılar!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt