Samsung Galaxy S Hakkinda yardim...

Sponsorlu Bağlantılar

T@ylan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S Hakkinda yardim...
Selam arkadaslar Samsung Galaxy S´e uygulama nasil yüklenir yardimci olurmusunuz forumda bakindim ama tam detayli anlatan yok,telefonu aldigimiz gibi direk uygulama yükleyebiliyormuyuz yoksa yardimci bir programmi lazim...?Ayrica tavsiye edebileceginiz tus kilidi programi varmi...Sagolun....

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
1- Yüklemek istediğiniz uygulamayı indirin.
(İndirmeyi cihazınızdan yapacaksanız SD hafızayı gösterin)

2- İndirdiğiniz uygulamayı (.apk olarak) cihazınıza SD hafızaya aktarın.

2- Herhangi bir dosya yöneticisine girin. dsy yönetici yoksa chihaz üzerinden ANDROID marketine bağlanıp indirin

3- Dosya yönticisinden SD karta girin ve uygulamayı nereye attıysanız o klasöre giderek uygulamayı bulun.

4- Üzerine dokunun.

5- Çıkan kurulum onayını kabul edin.

6- Hayırlı olsun.

cihaz pc bağlıyken dosya yöneticisini görmez ( hatırlatma )

ANDROID marketten istediğin kadar uygulama yükleye bilirsin
olmayanlar için siteden bulabilirsin
1 Task.Killer Görev yöneticisi
2 Android Piano
3 App Installer (cihazınızı ilk aldığınızda ya da ilk rom yüklediğinizde program yükleyebilmeniz için)
4 SMS.Translate.Pro.v1.0.6 (Sms dil çevirici)
5 Solo.v1.21. (Gitar Uygulaması)
bunları yükle derim hepsi markette mevcut bulamazsan sitede mevcut

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
ya abi turkcellden alınca androdi market yokmuş samsung bilmem ne diye birşey varmış onda da 30-40 uyguluma varmış ben bu telefonu alıcam tek bu sorun var eğer başka yerden(turkcell bayi hariç ) android market olacak mı :?

canobeg

Üye
mesela ereyondan alırsak android markete girebiliyomuyuz?????????
ona göre alıcam cunku teli.. android marketsiz bi işletim sistemi tekerleksiz arabaya benzer cunku almaya gerek kalmaz

batuhance

Üye
telefonu türkiye ye turkcell getirdiği için hepsinde turkcell rom mevcut oluyor. tabiki yurtdışından farklı yollarla gelen telefonlar için bu geçerli değil. market olayına gelirsek orjinal android market uygulamasının yanında internetten bulabileceğiniz alternatif ve aynı içeriğe sahip marketler olduğu gibi turkcell romu değiştirerekte orjinal android market kullanabilirsiniz.

obarlas

Üye
Peki, bu Turkcell olmayan ROM'u nereden bulacağız? Var mı bildiğiniz bir link, site, vs?

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
birde custom rom diye bi edavat varmış nedir abiler bu :)?

efato

efato

Üye
Fabrika ayarlarina dondugumuz zaman turkcell rom gidiyor.

edit: verdiğim olası yalnış bilgi için özür dilerim. 2 adet cihaz aldık turkcell'den, 1inde fabrika ayarlarına dönünce turkcell rom gitti ama ötekinde olmadı. nedenini bilemiyoruz. sonuçta ikisine de custom rom yukledik.. fakat turkce değil...

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
nasıl yani efato ? fabrika ayarına dönünce normal android marketmi geliyor anlıyamadım :S

ugurkisa

Üye
Arkadaşlar tüm timlere giderek galaksi s için uygulama dükkanı programını ücretsiz yükletebilirsiniz. Eğer gittiğiniz tim bu konuda acemilik çekerse siz onlara cihazın modelini i7500 seçmelerini söyleyin. Daha sonra uygulama dükkanını yükletin. Cihaza bağlantı sorunu yaşarlarsa sizin cihazınızdan MENÜ+UYGULAMALAR+GELİŞİM segmentleri içinden USB hata ayıklama ve Uyanık kal seçili olmalıdır. Ayrıca slide me kullanarak, Samsung Apps ile ve S-Android ilede uygulama yüklenebiliyor. Ben genelde googlede aradığım programın ismini apk uzantısı ile yazarak doğrudan indiriyor ve kuruyorum.

caer

Üye
ya abi turkcellden alınca androdi market yokmuş samsung bilmem ne diye birşey varmış onda da 30-40 uyguluma varmış ben bu telefonu alıcam tek bu sorun var eğer başka yerden(turkcell bayi hariç ) android market olacak mı :?

Wifi ile androdie markete rahatlıkla girebilirsiniz.

ugurkisa

Üye
Wifi ile androdie markete rahatlıkla girebilirsiniz.

Merhabalar Turkcell den alınmış galaxy s ile girebiliyoruz ancak bir şey indiremiyoruz. Sadece görüntülüyoruz. İndirmek için ne yapmalıyız?

flatliner

flatliner

Üye
ben wireless üzerinden adroid markete baglanmaya calısıyorum ama "Mobil baglantı ayarlarınız bulunamadı.Lütfen ayarlarınızı yapılandırdıktan sonra Samsung Android market uygulamasını tekrar başlatınız" uyarısı cıkıyor

sahinmaral05

Üye
arkadaslar bende bu telefondan aldim ama iphondaki gibi tv seyretme ve navigasyon indirme gibi islemleri yapamiyorum.yardimci olacak birisi vars cok sevinirim.herkese tskler

umit2406

Üye
Valla ben alalı 10 gün oldu ama froyo 2.2 romu yükleyince türkcell gidiyor yerine android market geliyor sorunsuz ve süper. bir cihaz.

Üst Alt