SAMSUNG GALAXY S (Garanti, fatura, kutu ve aparatlar ile) 800tl [BURSA]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thusen

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG GALAXY S (Garanti, fatura, kutu ve aparatlar ile) 800tl [BURSA]
Arkadaşlar telefonda sorun yoktur. Temizdir. Garantilidir. Kutu ve tüm aparatları vardır.
Bende ikinci el aldım ama yengeden veto yedik kredi kartını şişirdim diye :( satıcam mecburen zaten buzdolabı alıcam onun peşinatı olucak işte...neyse sorun yoktur telefonda aklınıza bişey gelmesin.Olursa alırım geri sorun değil.
Fiyatı 800tl dir. Sadece Bursa içi elden satılıktır. Razı olan varsa önce para gönderir bir saat içinde telefonu kargoya veririm.

Resimlerini kısa zamanda eklerim ama öle belli bariz çizik yok dediğim gibi temiz.
TAKAS SADECE iphone 4g ve galaxy s2 ile olur. Takas teklifini gönderirken lütfen telefonun durumunu varsa ilanın numarasını ve üstüne ne kadar istediğinizi yazınız ki zaman kaybetmeyelim. Bu telefonlardan birinide kardeşim almak istiyor.Takasda da değerlendirip parasını ondan alıcam :)
Bursaray metro gişesinde gişeciyim.Bursa daki arkadaşlar herhangi bir gişeden benim (Tolgahan KESKİN) nerde olduğumu öğrenip gelip bizzat telefonu görebilir. Telefondan da ulaşmak isterseniz 05366057057

fnldstntn

Üye
Telefonun resimlerini koyabilirmisin ve telefon türkiyeden mi alındı yoksa yurt dışından mı gelme ....

thusen

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun resimlerini koyabilirmisin ve telefon türkiyeden mi alındı yoksa yurt dışından mı gelme ....
,

resmi distribütör garantili faturalı telefon arkadaşım. temiz hor kullanılmamış telefondur. 15 16 aya yakın garanti var.
iş yoğunluğu dolayısıyla resim ekleyemiyorum ama dediğim gibi temiz yani on üzerinden 8 alır rahat :)

fnldstntn

Üye
Bende bugünlerde yeni telefon alacağim araştırıyorum yarın çıkıp mağazaları araştıracağim eğer uygun bir telefon bulmazsan senden alacağım elden fakat müşteri bulursan sat...

Kubde

Kubde

Üye
sahibinden.com daki ilanıma göz atın uygun görüyorsanız takas yapalım sizinle ilan numaram 56126072 iyi günler

ReaqL

ReaqL

Üye
edit.....

thusen

Üye
    Konu Sahibi
@FinalDestinatioN hayırlısı hocam . telden ulaşırsan daha hızlı olur
@Kubde tşk ettim hocam ilgin için. Kardeşime sordum gerek yok dedi o telefona . Dediğim iki telefondan biri olsun istiyor.Saol yinede

thusen

Üye
    Konu Sahibi
günceldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt