Samsung Galaxy S Duos Root ve Rom.

Sponsorlu Bağlantılar

ezehele

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S Duos Root ve Rom.
Arkadaşlar samsung galaxy s duos kullanıyorum, birsürü kişiye söyledim, denettirdim olmuyor. Telefona root atılmıyo, ne yaptıysak olmadı. Hem atılsa bile hiç uyumlu rom bulamadım. Bilen önceden yapmış olan varsa açık, ayrıntılı bi şekilde anlatarak yardımcı olabilir mi?

can.55

can.55

Üye
s.a hocam rom atamayı basarabıldınmı yapamadıysan ben bugun yaptım analatablrm .

scatman808

Üye
s.a kardeş ben toot attım ama uyumlu rom malesef bulu8nmuyor

bybrock

bybrock

Üye
Arkadasim bendede ayni telefon var bilgisayarina unlockroot programini indir telefondan usb hata ayiklamayi ac teli pc ye bagla programdan root tusuna bas tamamdir

can.55

can.55

Üye
s.a kardeş ben toot attım ama uyumlu rom malesef bulu8nmuyor
kardesım uyumlu rom ıcın sammobıle.com dan fırımware bolumu var ordan ındrceksın onu kurcaksın baska yerden ındırıp kurma ...anlattgım olay bılgı vermek amacıyladır.

Tüm sorumluluk size aittir,cıhazının herhangı bır soruna tabı olması durumundan can.55 sorumlu tutulamaz..
Arkadasim bendede ayni telefon var bilgisayarina unlockroot programini indir telefondan usb hata ayiklamayi ac teli pc ye bagla programdan root tusuna bas tamamdir
hocam ben o unluck root programıyla denedım fakat roortlandı dıyor ...cıhaza herhangı bır programkurunca roortlu olmadgı uyarısı verılıyor..en saglam yol root kıt dosyalarını ındırp root atmak ..

bybrock

bybrock

Üye
kardesım uyumlu rom ıcın sammobıle.com dan fırımware bolumu var ordan ındrceksın onu kurcaksın baska yerden ındırıp kurma ...anlattgım olay bılgı vermek amacıyladır.

Tüm sorumluluk size aittir,cıhazının herhangı bır soruna tabı olması durumundan can.55 sorumlu tutulamaz..
hocam ben o unluck root programıyla denedım fakat roortlandı dıyor ...cıhaza herhangı bır programkurunca roortlu olmadgı uyarısı verılıyor..en saglam yol root kıt dosyalarını ındırp root atmak ..
Ben o programla yaptim gayet guzel sorunsuz bir sekilde rootlandi belki cihazdan cihaza farkediyordur.

can.55

can.55

Üye
Ben o programla yaptim gayet guzel sorunsuz bir sekilde rootlandi belki cihazdan cihaza farkediyordur.

hpcam peki ozmn cihaznzda yuklu olarak gelen uygulamlari kaldrmayi denediniz bnce bir deneyin...cunku rootlu olmayan cihazda kaldirilmiyor ve buyuk bir ihtimallede sizde kaldiramiyacaksiniz...ornek samsung apps kaldrn bakalm.ve eekran goruntusu atarsnz sewnirim

bybrock

bybrock

Üye
hpcam peki ozmn cihaznzda yuklu olarak gelen uygulamlari kaldrmayi denediniz bnce bir deneyin...cunku rootlu olmayan cihazda kaldirilmiyor ve buyuk bir ihtimallede sizde kaldiramiyacaksiniz...ornek samsung apps kaldrn bakalm.ve eekran goruntusu atarsnz sewnirim
titanium backup programıni kullanarak samsung appsı dondurdum nasıl kaldırılacağını bilmiyorum ihtiyacımda yok zaten ve uygulamaları hafıza kartına atabiliyorum ve oyunlarda hile programları kullanabiliyorum bunları rootsuz bir cihaz yapabilirmi ? ekran görüntüsü almayı bilmiyorum bu arada o yüzden atamadım

can.55

can.55

Üye
Evet uygulmayi dondurablrsin onu zaten telfnda kendi gorev yonetcsnden de yapablryorsun hile dedgn olay oyundaki hatalari kullnarak yazilm aciklari vermek bunlarida yapablrsin.fakat uygulamlari silemezsin emin olmak amcyla note 2 ye de unluck root programiyla root denedim barasrili diyor fakat,hcbr uygula kalftilmiyor sistem dosyasi gorunmuyor.

bybrock

bybrock

Üye
Evet uygulmayi dondurablrsin onu zaten telfnda kendi gorev yonetcsnden de yapablryorsun hile dedgn olay oyundaki hatalari kullnarak yazilm aciklari vermek bunlarida yapablrsin.fakat uygulamlari silemezsin emin olmak amcyla note 2 ye de unluck root programiyla root denedim barasrili diyor fakat,hcbr uygula kalftilmiyor sistem dosyasi gorunmuyor.
Telefonun gorev yoneticisinden donduramiyorsun anlat bana bende yapayim oluyorsa eger hile programininda nasil calistigi ilgilendirmiyor bizi calismasi icin root izni istiyor. Ayriyetten ben overclock ta yapabiliyorum islemci hizini root olmadan degistiremezsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt