smlkc
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yükledim ve şuan sorunsuz çalışıyor sağolasın @smlkc
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızndroid 4.4.2 CyanogenMOD gayet stabil şu anda kendi cihazımda kurulu.
Rom adresi :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google Apps :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not: twrp 2.6.3.0 recovery ile yükleyin, 9070P modeline uygulamak için cihazda değişiklik yapmak gerekiyor. değişiklikleri buradan takip edebilirsiniz. çok yakında.
I9070P cihazımda kullanıyorum wifi problemi göremedim isterseniz aşağıdaki linkten CarbonROM 4.4.2 Build #9'u indirip deneyebilirsiniz CM11 yerine bu ROM u yükleyip diğer adımları yukarıda anlatıldığı gibi uygulayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam bende normal i9070 advance var wifi hiç çalışmıyor sadece telefonu kapatıp açınca 1 defa çalışıyor wifi yi kapatınca bir daha hiç çalışmıyor çalışması için telefonu yeniden başlatmam lazım o derece problemli
bu verdiğin link ne oluyor direk recoveri mod dan bu yazılımın üstüne kursak olmaz mı ?
birde bu konunun alıntı yaptığın yerin linkini verir misin ?
Recovery moddan direk yükleyebilirsin ama once wipe yapman lazım kurulumdan sonra google apps kurman gerekir
Konu bana aittir... Yazılım sürümü UNOFFICIAL dir yani resmi sürüm değildir. Çeşitli sitelerden araştırma yolu ile çözümlere ulaşabilirsin. CarbonROM ve CyanogenMOD cihazımda denendi gapps ı kurduğumda hiçbir sorun yaşamadım bir sefer haricinde. Sorun çıkaran uygulamayı (Google Gazetelik) play store dan güncellediğimde sorun düzeldi.
cm11 e geçin isterseniz 4.4.4 olan çok harika p modeli içinde yüklene biliyormuşArkadaşlar şu trwp yi nasıl yükleyeceğim bi yardım sever arkadaş bana 9070p Root Dosyasını ve Trwp dosyasını bi atsın nasıl yüklenecek bi yarıdm eder misiniz?@gonuldostu82 kardeşim burada wifi sorununu nasıl hallettin
kardeşim yüklemek için root yapmam gerekiyor i9070p için olan root dosyasını paylaşabilir misin sana zahmet? (önceden vermiştin ama hotfile sitesi kapanmış indiremiyorum) @smlkc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?