Samsung Galaxy S 4g ABD versiyonun 400 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minimalist

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S 4g ABD versiyonun 400 TL

Merhaba arkadaşlar elimde ABD versiyonu Galaxsy S 4g bulunmakta, fiyatı uygun tutmamın sebebi cihazın dahili hafızası yok normalde 16 gb olması lazım ama ben çözemedim neden olmadığını harici hafıza kullanılması lazım yani harici SD kart şu an 1 gb ile kullanıyorum tabi ki az yani, 3 günden beri kullanıyorum başka bir sorun ile karşılaşmadım pixel testi yaptım wi-fi yi kullanıyorum. Cihaz KAYITSIZDIR. dili İNGİLİZCEDİR ŞU AN TÜRKÇE yoktur!!!Sim kilidi kırılmıştır ve kilit kodu mevcuttur. Alana vereceğim. Biliyorsunuz bu ürüne imei atılabiliyor. Bazıları gibi imi çakıp pasaport kayıtlı DEMİYORUM.Bu telefon vibrant değildir!!DİKKAT vibrantın bir üst modelidir. 4g ve ön kamera artı ufakta olsa batarya farkı vardır. Kozmetik durumu 10 üzerinden 8.5 yukarısı olur aşağısı olmaz ekranda ekran koruyucu vardır. SIFIR ÇİZİK krom tertemiz kozmetik olarak harika , yanında usb kablosu ve sıfır delikli beyaz kılıf vereceğim. Ürünün kodu T959V lütfen araştırın ABd de kaç paraya satıldığını görün. Bugün ABD ye gitseniz bu fiyata almanız imkansız. Bizde herşey şeffaf

EMİN OLANA KADAR TEST İMKANI SERBESTTİR. ZAMAN SINIRLAMASI YOK!!!

EĞER DAHİLİ HAFIZA SORUNUNU ÇÖZERSEM ÜRÜN FİYATI 500 TL YE YÜKSELECEK SONRA YALANCI DOLANDIRICI MUHABBETİ OLMASIN.

REFERANSLAR

lolaman

lolaman

Üye
Vay be ilk kez ABD versiyonu diye birşey duydum.Hayırlı satışlar..

minimalist

Üye
    Konu Sahibi
Vay be ilk kez ABD versiyonu diye birşey duydum.Hayırlı satışlar..

Ürünün yurtdışı olduğunu anlatmanın en pratik yolu olduğunu düşündü . Ayrıca model demiyorum. ABD operatörüne özel üretimdir. Sizin fikriniz nedir? Nasıl bir açıklama daha aydınlatıcı olurdu?

lolaman

lolaman

Üye
Yok yanlış anlama ben sadece ne demek oldugunu bilmiyordum açıklamanız gayet iyi resim de var satışınız çok yakın bir zaöanda gerçekleşir.

ali.oren

ali.oren

Üye
markette dil problemi için more locale 2 diye bir program var indir yukle türkçe olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...