samsung galaxy s 3 ekran sorunu kimlerde var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s 3 ekran sorunu kimlerde var
gece zifili karanlıkta belli oluyor üsteki kısa yol menusunu asagı indirim karanlık odaya gidin mürekkep gibi lekeler varmı bakın ben ilk aldım bu yuzden deigşim yaptırdım agustosda ve gene bunlar var küçük bi leke vardı şimdi kocaman oldular ve çok rahatsızım teli idaesini istiycem fabrika hatası

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Bende yok kardesim dedigin sey

enterneoll

enterneoll

Üye
bu sorun bazı shiftdelete.net kullanıcılarındada varmış ama bişey farketmiyormuş amoled ekrandan dolayı kaynaklanıyor sorun yok.

badmus

badmus

Üye
bende yok o sorun :hmmm

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
vay arkads bnamı denk geldi ya :) 2. telefon bu bundada cıktı ya

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bende yok diyen arkadaslar bir daha bakın bence .. Bu aslında genel bir problem superamoled ekranlarda mesela benim telefonda var , cevremde 6 kisi sgs3 kullaniyor , merak ettim hepsini tek tek test ettim ve ayni lekelerin diger cihazlarda oldugunu gordum :oke:
fazla kafanizada takmayin bence bu olayi cok dikkatli bakilmadigi surece zaten gorunmuyor bu lekeler....

vuralkoray

Üye
Bende var yanlız değilsiniz :)

m-eri

Üye
bende de var ama seninki farklı gibi geliyor bana. özellikle kenarlara doğru kilit ekranında beyazlıklar var. ama sadece kilit ekranında diğer zamanda olmuyor. kilit ekranında gereksiz bir parlaklık var. zaten s3 kilit ekranı sorunu diye bir konu açmıştım ben burada

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
yazık günah ya adam akllı yapmıyolar telefonları fabrika hatası var iadesnii istiycem telefonun zaten bu yuzden cihazı degiştirmişlerdi 2.000 tl para saydım hakkını veremiyo gece kulanıyorum zaten teli gözüme batıyo :@ uyuz oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...