ozan2020
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sayın ozan 2020 Yukarıda samsun galaxy s 2 yandı diyorsun. Fakat resimdeki telefon samsung galaxy s 2 değil. Başka samsung modeli olabilir. Bilmeden sallamayın.Orada samsug a ait bir bataryayı kullanmışsınız fakat telefonun ne oldugu belli değil. Samsungu kötüleyerek elinize ne geçecek. Ben sürekli samsung kullanıyorum. Galaxy s 2 telefonum var .. Süper bir alet....
AMERİKAN VERSYONU SAMSUNG GALAXY S 2
Teli hayvan gibi overclock ettiginide yazmismi ? ben sürekli XDA takilan biriyim yaklasik 6 seneyi askin olmasi gerekiyor.
Her telofonda bu islerin olma sansi var ama insaf overclock yapinca bunun limiti var voltaj ayarlariyla oynuyorlar yetmiyor GPS, islemci, Ram, Wifi vs vs zaten belirli isinma sansi var sen buna birde sisteme daha fazla isiyi basarsan olucagi odur. Degisik kernelleri kurmak iyi güzelde birazda bu özellikleri mantikli kullanmak gerekli. S1 icin bile 1.7 ghz cikarma imkani var ama makinenin zarar görme riskininde ne oldugunu unutmamakta fayda var.
Teli hayvan gibi overclock ettiginide yazmismi ? ben sürekli XDA takilan biriyim yaklasik 6 seneyi askin olmasi gerekiyor.
Her telofonda bu islerin olma sansi var ama insaf overclock yapinca bunun limiti var voltaj ayarlariyla oynuyorlar yetmiyor GPS, islemci, Ram, Wifi vs vs zaten belirli isinma sansi var sen buna birde sisteme daha fazla isiyi basarsan olucagi odur. Degisik kernelleri kurmak iyi güzelde birazda bu özellikleri mantikli kullanmak gerekli. S1 icin bile 1.7 ghz cikarma imkani var ama makinenin zarar görme riskininde ne oldugunu unutmamakta fayda var.
Hayır,galaxy S değil.kendi S imin kapağını açtım 1. sayfadaki resimle karşılaştırdım.kamera hafıza kartının üstünde değil.biraz yanda.yanan resimde ki cihaz galaxy s
Hayır,galaxy S değil.kendi S imin kapağını açtım 1. sayfadaki resimle karşılaştırdım.kamera hafıza kartının üstünde değil.biraz yanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?