kinger1905
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefonunuz suya düştüğünde onu sıcak ortam ile kurutmaya çalışmayın. Saç kurutma makinesi vs. kullanmayın. Bir kavanoz pirinç'in içine yerleştirin. 1 gün kalsın içinde. Pirinç nemi çeker.
valla ustad ben kurutma ıslemlerını yaptım cunku pırınc olayını bılmıodum . ama sımdı telefon normal calısıo yınede pırınce koymama gerek varmı acabaTelefonunuz suya düştüğünde onu sıcak ortam ile kurutmaya çalışmayın. Saç kurutma makinesi vs. kullanmayın. Bir kavanoz pirinç'in içine yerleştirin. 1 gün kalsın içinde. Pirinç nemi çeker.
valla ustad ben kurutma ıslemlerını yaptım cunku pırınc olayını bılmıodum . ama sımdı telefon normal calısıo yınede pırınce koymama gerek varmı acaba
arkadaşım sana benden tavsiye henüz geç kalmadın telefonu sök veya bir tamirciye söktür kartlarını ve soket girişlerini buna ekranın ve dokunmatigin soketi dahil iyice temizlettir genelde bu kartlar tiner ile yıkanır ve içi açık şekilde 1 gün kalsın sonra tekrar toplattır inan hiç bir şey olmaz su içinden tamamen çıksın telefonunu ilk günkü gibi kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?