Samsung Galaxy S 2 almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazoo_44

kazoo_44

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S 2 almalı mıyım ?
Arkadaşlar 1 hafta öncesine kadar İphone 4 almaya karar vermiştim. 5800 XM kullanıcısıyım artık Nokia ve Symbian' ı terk etmek istiyorum. Ancak bir arkadaşımın tavsiyesi ile SGS2' yi araştırdım iphone 4 den özellik donanım olarak daha üstün olduğunu fark ettim sizce ben iphone mi almalıyım yoksa sgs2 mi almalıyım. Sgs2 içimden geçen.

Şimdiden teşekkürler.

yaldan

Üye
kardeş bana sorarsan glaxy s 2 al.tabi ıphone de güzel.ama bende düşündüm.galxy s2 nin özellikleri ıphoneden daha çok peki neden ıphone daha pahalı anlamadım.ben çok araştırmalar sonrası x10 mini pro aldım.sürüm android 2.1..bende sonye mesaj attım.yeni güncelleme gelecekmi diye;bana dedilerki x10 için 2.3.3 geldi.x1 mini,x10 mini pro,ve x8 için yeni sürüm bilgis önümüzdeki günlerde yayınlayacağız dedile.kardeş sence bu yayınlayacakları 2.2 veya 2.3 labilirmi ne dersin.cevabını bbekliyorum.ben olsam galaxy s 2 alırdım.şimdiden hayırlı olsun.ama ben iyi araştır derim.

kazoo_44

kazoo_44

Üye
    Konu Sahibi
zaten android 2.2.3 var diye biliyorum ben

burda bak işletim sistemi 2.2.3. araştırdım haftalardır. sgs2 alacam acaba 3 ne zamana çıkar yakında çıkarsa almim fiyatı düşer belki. ötv de geldi zam geldi telefonlara.

yaldan

Üye
Kardeş ben cevap verdim.sıra sende sende benim soruma cevap ver..ayrıca senin 2.2.3 değil.seninki 2.3.3

kazoo_44

kazoo_44

Üye
    Konu Sahibi
snn sorunun cevabını ben bilmiyorum. android işletim sisteminde yeniyim symbian fanatiği olmuşuz.

suat1111

suat1111

Üye
s2 aldım sarj sorunu var nilgine n8 sattım çok güzel ama sıkıntıvar sarjda

forza5454

forza5454

Üye
Bnde 5800xm'den galaxy s2'ye terfi ettim. Şu şarj sıkıntısı var diyenleri hiç anlayamıyorm. 1.2ghz dual core ve super amoled plus ekran teknolojilerini sunuyor size. Canını mı istiyorsunuz daha amacınız nedir ? Su ile çalışmıyor bu kadar güçlü cpu ve ekran. Ben terfi ettikten 2 gün sonra 5800xm.yi notlarıma bakmak için bir kere açayım dedim ve 3 senelik telefonumu o an kullanamadım. 5800dan sonra galaxynin sana sunduğu hassaslığa alışman zaman alıcak. İphonede kullandım. İşletim sistemiyle daha üstün ancak androidin ios.u birgün geçeceği ve çok daha genel bir işletim sistemi olacağından yanayım. Wifi bluetooth ne varsa kapatıyorum. Ekran çözünürlüğünü en düşüğe alıyorum. 5800 ile aynı gidiyor şarjı. Ben çok memnunum telefonumdan

ozan2020

ozan2020

Üye
galaxy s 2 ;) akar :D

kazoo_44

kazoo_44

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar yorumlar için daha yok mu kullanan s2' yi.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Şöyle daha yni kutusunda çıkmış gıcır gıcır hap hafif bir telefondu mükemmelldi tv gbi ekranı mükemmel hız Deneme amaçlı hd oyun denedik gerçekten çok akıcı galaxy (Mini) olmasına rağmen o telefon daha hafif ve elinize aldığınızda heran elinizde kırılacakmış hissi variyor o kadar hafif süper amoled plus ekranı mükemmel göz alıcı resmen iphonede alime aldım fakat bana s2 daha cazip geldi tek kelime ile mütiş ;)

tonyboy03

Üye
ben alalı bir ay oldum sanki hayatım değişti birde güzel bir rom yükledim s2 harika oldu hatta arkadaşın biri 92 model şahinle değişmeye bile kalktı :)

gourme

Üye
galaxy s2 harika n8 im vardi 1 ay once terfi ettim s2 ye sanki kagnidan inip ferrariye binmek gibi...

kazoo_44

kazoo_44

Üye
    Konu Sahibi
güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

ozan2020

ozan2020

Üye
var :):) ben :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt