samsung galaxy r gt-i9103 yardım lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jibboom81

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy r gt-i9103 yardım lütfen!!!
arkadaşlar elimde samsung galaxy r gt-i9103 cihaz bulunmakta. herkesin şikayetçi olduğu batarya şarj süresine çare bulmak için root ve batarya kalibrasyonu yapıyordum. ancak hata verdiği için yarım kaldı ve ne yaptıysam geri dönemedim. ben de netten bulduğum stock romu yükledim. ancak içinde türkçe dil desteği bulunmuyor. ingilizce ve çince dil desteği var. stock romu yükledikten sonra recovery moda girdim ancak son yüklediğim rom üzerinden yükleme yapıyor. sanırım önceki rom sizlere ömür oldu. telefonun içinde gelen ilk romu, eğer mevcutsa nereden bulabilirim? ya da stock rom üzerine türkçe dil desteği ekleyebilir miyim? konu ile ilgili bilgisi olan ve yardım etmek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

jibboom81

Üye
    Konu Sahibi
nette galaxy r i9103 için henüz yayınlanmış bir türkçe rom bulamadım. bulursam buradan paylaşıma açarım.

mancukya

Üye
Galaxy s2 nin Nvidia islemcili modeli bu tel.
Samsung GT-i9103 Galaxy R fazla bulunan bir model degil XDA bile bilgi yok yeterince sen buna madem stock rom buldun o adresde orjinalleride vardir o adresi arastir nereden buldunsa.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu dil seçeneklerinde türkçe olması gerek türkiyede olmayan nexus s te bile var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt