Samsung Galaxy Pro ? Nokia E5-00 ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Pro ? Nokia E5-00 ??
mrb arkadaşlar ben nokia x2 kullanıyorum biraz sade bi telefon satıp yeni telefon almayı düşünüyorum biraz yardımcı olurmusunuz :(

Samsung Galaxy Pro ? : hem klavyeli hem dokunmatik ekran lı wifi 3 mpx kamera andoid işteim sistemi ram gibi güzel özellikleri var fiyat 599 TL

Nokia E5-00 o Da Klavyeli fakat ekranı dokunmatik değil Wifi var 5 mpx kamera siymbian işletim sistemi gibi güzel özellikleri Var fiyat ise 500 Tl felan görüş ve önerilerinizi bekliyorm

bide nokia nın işletim istemi iyimi bu modelin ben nokia 5230 aldım dokunmatik mesaj yazamıyorudm donuyorud hemen sattım :(:hih:

'Patron

'Patron

Üye
Millet saldırmadan soleyım Android al.galaxy pro yanı.

pRime.

pRime.

Üye
E5'in işletim sistemi 5230'unkinden daha iyi ve hızlı. 600mhz işlemci ve 256mb ram olduğu için zorda da kalmaz ama değişiklik olsun, androidi merak ediyorum dersen galaxy pro'yu öneririm. Dokunmatik+klavyeli bir telefon.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Androide meraki olan çin mali telefon alsin.200 liraya gidersin meragini.Ikisi arasinda pro daha iyi bir seçenek.Ama yinede tam bütçeni ögrenmek istiyorum.

technoblue

technoblue

Üye
symbian işletim sistemli ve 5mp kameranın hakkını veremeyen nokia e5 alacağına andrid işletim sistemli galaxy pro alman daha mantıklı. ama o da hem tasarım olarak biraz dazla geniş hem de fiyatı biraz pahalı geldi bana.

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Android al kardeş ufak tefek zorlukları olsada symbianı solladı sollayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt