Samsung Galaxy Pop Plus (Galaxy Mini S5570i) Rom [İstek]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafacan46

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Pop Plus (Galaxy Mini S5570i) Rom [İstek]
Merhaba arkadaslar ben ilk defa android telefon kullanıyorum eskiden 5800 kullanıyordum ve farklı cfw ler kurabiliyordum fakat android rom konusunda hiçbir fikrim yok.telefonum suan da root lu fakat s5570i e göre rom türkçe rom bulamiyorum s5570 in romlarıda s5570i uymadigini ögrendim yardımcı olcak bir arkadas varsa simdiden cok teşekkür ederim...Telefonum Birde takıldıgım bi konu var Bi Arkadasım Yabancı sitelerdeki romların dil seceneginin bi önemi olmadini belirtti android kendinde türkçe dil destegi felan var dedi acikcasi hiç birşey anlamadim :( Teşekkür Ederim...

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
doatum ayni telefinu bnde kullaniyorum xda da bi konu var ordan repencis v3.5 in pop plus a port edildigini duydum indirdim kurdum sisteme morelocele 2 pro ile türkce dil tanuttim telefonun %50 si türkce oldu birazda ingilizcen varsa sikinti yasamadsin googla repencis v3.5 for gt s5570i yaz bulursubln

- - - Eklendi - - -

doatum ayni telefinu bnde kullaniyorum xda da bi konu var ordan repencis v3.5 in pop plus a port edildigini duydum indirdim kurdum sisteme morelocele 2 pro ile türkce dil tanuttim telefonun %50 si türkce oldu birazda ingilizcen varsa sikinti yasamadsin googla repencis v3.5 for gt s5570i yaz bulursubln

mustafacan46

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Cok Teşekkür Ederim Kesinlikle Deniycem

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
önemli degil

allaha_iman

Üye
Glaxy mini pop plus için orjinal türkiye romunu nerde bulabilirim.

profiller

Üye
S5570I Galaxy Mini (Samsung Galaxy Pop Plus S5570i ) için türkiye orjnal romu. var ama link veremiyorum aktiflikten gereği :)

acomez_67

Üye
hala bulamadıysan orjinal romu gönredeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt