Samsung Galaxy Note3 2199tl Fiyatla Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note3 2199tl Fiyatla Satışa Sunuldu
Merakla beklenen Samsung Galaxy Note3 resmi olarak satışa çıkıyor

Samsung Electronics, Note serisinin en yeni üyesi GALAXY Note 3’ü Türkiye pazarına sundu. Sıkıcı günlük rutinleri eğlenceli hale getirmek için tasarlanan GALAXY Note 3, yenilikçi özellikleriyle kullanıcıların kendi hayat hikayelerini yazmalarına yardımcı oluyor. Samsung, GALAXY Note 3’ü, 2.199 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile tüketiciyle buluşturuyor.
Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung konuyla ilgili açıklamasında; “Bütün ülkelerde üstün başarılar elde eden Note serisinin yeni modeli GALAXY Note 3’ü, Türkiye pazarına sunmaktan ve buradaki tüketicilerin heyecanını paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Orijinal, yenilikçi ve vizyoner özellikler ile geliştirdiğimiz Note 3’ü, 25 Eylül’de, tüm dünya ile aynı zamanda Türk tüketicilerle buluşturuyoruz” dedi.
 


big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Biz azalmasını beklerken her geçen gün fiyatı artıyo ya su telefonların valla yazık.
 
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
lg g2 varken kim alır
 
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
telefon dehşet'ül vahşet fiyatı vahşet'ül dehşet
 
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve MrExpert
Invoke

Invoke

Üye
lg g2 varken kim alır

Parası olan alır, lg neymiş diyen çok... Samsung diye alan çok... Kalemi var ekran daha büyük zaten geçmişten de gelen bir note II örneği var. Çok rahat satar yani. Ki fiyat böyle kalmaz, düşecektir. Ha ben olsam G2 tercih ederim :)
 
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
cok değil aradan bir ay bir bucuk ay gecsin telefonun fiyati 2000 liranin altina duser almak icin acele etmemek lazim
 
luckysleven

luckysleven

Üye
buna telefon demek hakaret olur gelmiş geçmiş en iyisi note serisi
 
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Telefon iyi güzelde ; niye bizim memlekete octalı versiyonu kakalama çabası içinde bu samsung anlamıyorum:( getir snapdragon 800 lu note3 u alalım , exynos işlemci ile bu iş olmaz be samsung. ....
 
Invoke

Invoke

Üye
@H.TOGAN Arasında büyük farklar yok.
 
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
e="-qarapapaq-, post: 6518109, member: 219096"]@H.TOGAN Arasında büyük farklar yok.[/quote]
-------------------------------------


Arasında tabiki büyük farklar yok ; ama belirgin olan bazı farklar varki oda android cihazlardan tam anlamıyla randıman almak isteyen kullanıcıların cihaz seçiminde neleri ön plana çıkarmak istemeleridir. Örnek olarak size samsungun exynos işlemcilerin kodlarını paylaşmamalarını gösterebilirim ; aynı şekilde Qualcom firmasının kodları paylaştığı ve developer ların snapdragon mimarisi kullanan islemciler üzerinde daha kolay ve rahat bir sekilde yazılım geliştirdikleri bilinen bir gerçek. En basit örneği kendi kullandığım 9300 kodlu exynos islemcili s3; bu cihaza xda dan baktığınızda ve 9305 kodlu snapdragon versiyonlu cihaz ile developer ların yapmış oldukları yazılımları karsilastirdiginizda ; ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız :evet: olayın birde 4k video çekimi var ; snapdragon versiyonlu cihazda 4k video çekimi varken exynos da malesef yok!!! 2014 un 8. yada 9. ayında bir tane paralel ithalat snapdragon lu versiyon bulursam bu cihazı düşünebilirim ; yoksa bana göre exynos lu versiyonla bu iş olmaz....
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
PureFood

PureFood

Üye
snapdragonlu samsungları her zaman sevmişimdir nedense :D i9505 mesela snapdragon 600 olan bence gideri var :D
 
Invoke

Invoke

Üye
@H.TOGAN

Exynos kadar samsungda kısıyor sanırım kodları? Mesela, bir samsung bölümüne bir sony bölümüne baksak xdadan, sony akıyor. Zaten "devloper friendly" diyorlar ama işte koca kasası canımı sıktı onun da :/ Neyse konumuz bu değil.
Exynos versiyonunda 4k olup olmadığı kesin değil, sanırım? Net bir şey yok, diye biliyorum. Olmadığını nereden okudunuz?
 
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
@qarapapak

Hangi foruma baktıysam , gerek yabancı kaynaklı gerekse Türk kaynaklı forumlarda exynos işlemcili versiyonun 4k video oynatamadigindan bahsedilmekte. En son sammobile sitesindeki incelemede 4k olmadığını okumuştum galiba:evet: Zaten youtube da xperia z1 (namıdeger Honami) ile note 3 ; 4k video incelemesi var ve orda note3 ün (exynos işlemcili) Honami karşısında nasıl ezildigini görebilirsiniz. ....
 
Invoke

Invoke

Üye
Doğrudur, ben de olacağını düşünmüyorum ama kesin bir bilgi yok diye biliyordum...
 


Üst Alt