Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

kty

kty

Üye
9300 miliamper pilim. Bugun cok iyi performans aldim hosuma gitti paylasiyim dedim.

Anil-D

Anil-D

Üye
9500 s4 icinde varmi boyle bataryalar

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Arkadaşlar odin le stock rom yüklemeye çalışırken bu yazıyı alıyorum
<OSM> All threads completed. (Success 0 / failed 0)
Bu nedemek

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Recovery ile bütün firmaları at
Orjinal kablo
Hasarsiz bir rom
Ve yeniden dene

• Beğen
Tepkiler: cpt_nofear
mirzasinan

mirzasinan

Üye
Arkadaşlar telefon kilitlenip duruyordu daha öncede bahsetmiştim stock rom yukledim ama hala aynı ne yapabilirim ve bataryada şişmiş fikirlerinize ihtiyacım var

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Arkadaşlar telefon kilitlenip duruyordu daha öncede bahsetmiştim stock rom yukledim ama hala aynı ne yapabilirim ve bataryada şişmiş fikirlerinize ihtiyacım var
Wipe yaptinmi rom yüklemeden once ?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Wipe yapılmadan rom yüklemek eşeğin üstüne eşek yüklemek gibi. Kararsızlığa sebep olan birçek uygulama artığı sebepsiz isteklerde bulunup telefonu yavaşlatır önermiyorum.
Ve merhabalar foruma girmeyeli çok olmuş ya
Ve gördüğüm kadarıyla insanlar aradıkları cevaba ulaşabilmiş bu da demek oluyor ki faydalı bir iş yapmışım 1.8 yıl kadar önce :D

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Wipe yapılmadan rom yüklemek eşeğin üstüne eşek yüklemek gibi. Kararsızlığa sebep olan birçek uygulama artığı sebepsiz isteklerde bulunup telefonu yavaşlatır önermiyorum.
hiç kimse hiç bir şeyi anasının karnında ogrenmiyor ;)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Cihaz dan Wipe yapmadan zip ile recovery den belki sorun çıkar ama odin pc den otomatik yapması gerek diye biliyorum

MaxipmaN

Üye
format nasıl atayım fabrikaya döndürmek yeter mi?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
format nasıl atayım fabrikaya döndürmek yeter mi?
Format çeşitleri çok değerli insan
1. Cihaz ayarlarından cihazı sıfırlama
2. Recovery den delete all factory data
3. Custom recovery ile factory dalvik ve cache yi seçerek bütün sistemi silmek yani sadece samsung yazısı kalır .

Sen normal format istersen ya Ayarlardan yada ses açma Home ve güç düğmesine basılı tutarak stok recovery ile factory data yapmak

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Format çeşitleri çok değerli insan
1. Cihaz ayarlarından cihazı sıfırlama
3. Custom recovery ile factory dalvik ve cache yi seçerek bütün sistemi silmek yani sadece samsung yazısı kalır .

Sen normal format istersen ya Ayarlardan yada ses açma Home ve güç düğmesine basılı tutarak stok recovery ile factory data yapmak
bir iki kere ayarlardan yapmıştım,bu sefer 2.ciyi uygulayayım teşekkür ederim,ama yavaş değil gibi atsam mı atmasam mı bilemedim hala hızlı bence :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan yapılanla recoveryden factory wipe atmak aynı şeyler

Ve anasının karnından doğarken öğrenmiyoe kimse demişsiniz anlayamadım

MaxipmaN

Üye
Ayarlardan yapılanla recoveryden factory wipe atmak aynı şeyler

Ve anasının karnından doğarken öğrenmiyoe kimse demişsiniz anlayamadım

yani bu ayarladan da yapılsa aynı şey mi?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Cwm 6.0.4.8 sürümünde ve genel olarak 6+ sürümlerde wipe data/factory reset olarak geçen bir başlık var. Özellikle note2 için iyi olan versiyondur philz touch recoverysi ve cwm tabanlıdır. Muhtemelen daha önceden tavsiye etmişimdir note2cilere ve bu veya daha ileri versiyonu vardır sizde de. İşte o başlığa girince yine aynı isimli olan wipe data/factory reset e basınca ayarlardaki işlev gerçekleşiyor. Gerçi tüm cwm lerde bu isimde ve aynı işlevdedir bu. İçeriğinde battery, cache vs wipe sistemleri vardır. Kısaltma bir nevi. Sisteme dokunmadan temizler telefonu.

Sizin yapmanız gereken yeni romdan önce cache ve dalvik cache wipe yapıp factory reset yapmak. Eğer varsa yeni rom yüklemeden önce direk clean to install a new rom yazan başlığa tıklamak ve telefonun yeni sisteme hazır halde gıcır kalmasını sağlamak. Tabi bu en detaylı temizlik oluyor eğer rom yüklenmeyecekse telefon açılma döngüsünda falan kalabiliyor pil çıkana kadar. Biraz uzattım ama anlaşılmıştır. Ve nickiniz hala aklımda maxipman :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Cwm 6.0.4.8 sürümünde ve genel olarak 6+ sürümlerde wipe data/factory reset olarak geçen bir başlık var. Özellikle note2 için iyi olan versiyondur philz touch recoverysi ve cwm tabanlıdır. Muhtemelen daha önceden tavsiye etmişimdir note2cilere ve bu veya daha ileri versiyonu vardır sizde de. İşte o başlığa girince yine aynı isimli olan wipe data/factory reset e basınca ayarlardaki işlev gerçekleşiyor. Gerçi tüm cwm lerde bu isimde ve aynı işlevdedir bu. İçeriğinde battery, cache vs wipe sistemleri vardır. Kısaltma bir nevi. Sisteme dokunmadan temizler telefonu.

Sizin yapmanız gereken yeni romdan önce cache ve dalvik cache wipe yapıp factory reset yapmak. Eğer varsa yeni rom yüklemeden önce direk clean to install a new rom yazan başlığa tıklamak ve telefonun yeni sisteme hazır halde gıcır kalmasını sağlamak. Tabi bu en detaylı temizlik oluyor eğer rom yüklenmeyecekse telefon açılma döngüsünda falan kalabiliyor pil çıkana kadar. Biraz uzattım ama anlaşılmıştır. Ve nickiniz hala aklımda maxipman :)
peki bir soru daha ozaman :D,clash of clans facebook ve google hesabıyla bağlantılı durumda,telefonu sıfırlayınca oyun başa dönmez değil mi?

Üst Alt