Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
O 42 ve 38 dereceler pilin sıcaklığı işlemcinin çekirdeği eğer elinizi yakiyorsa en az 60 derecedir

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ve Dış çerçevem geldi bugün degistirecegim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bu aşırı ısınma stock romda da varmı yoksa benim rom mu sorunlu ve bazen ekran sağ sola dönmüyor otomatik döndürme de açık bu sizde de oluyor mu

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Bu aşırı ısınma stock romda da varmı yoksa benim rom mu sorunlu ve bazen ekran sağ sola dönmüyor otomatik döndürme de açık bu sizde de oluyor mu
bende eskiye gore yavas donuyor ekran 1sn falan gecikiyor

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
iphone 6 ve note 4 u bekleyeceğim özellikler vs bakarak ikisinden birini alacağım bilgi için teşekkürler
iphone 6 nin 5.5.5 inç olacağı söyleniyor ama ben inanmıyorum en en fazla 0.5" artırırlar özellikleri malum diğer cihazlarla karsilastirilamaz çünkü işletim sistemi farklı

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Birde bir sorum olacak her konum açtığımda bu uyari geliyor sinir oldum artık sizde de varmı çözümü varmıdır

MaxipmaN

Üye
var da buyutulcek bisey degil cok kullananlar icin sorun olabilir tabi

fk555897

fk555897

Üye
Komik gelebilir bu soru ama sıcaklığa nerden bakıyorsunuz, dün baktım tel kendisi kitkat'ı indirmiş yükleyeyim mi diye soruyor yükle dedim bende, bikaç değişiklik var ısınma olayı bakalım bloon td5 oynuyordum önceki versiyonda biraz sınıyordu bakalım bunda da ısınacak mı.

Earth gelmiş yeni sürüm de, gps ayarları güzel olmuş hangi uygulama gps kullanıyor şarja etkisi nedir falan gösteriyor, bir de ayarlardan cihaz bilgisi kısmında sürüm bölümüne hızlıca 3-4 defa basarsanız kitkat ekranı geliyormuş :)
Bildiğim kadarıyla sürüme 10 defa basınca Gelişmiş Seçenekler bölümü açılıyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
İşlemci nedir acaba? Yani tam açıklaması :D

Üst Alt