aynen ekrana elledigimde yaniyor elimO 42 ve 38 dereceler pilin sıcaklığı işlemcinin çekirdeği eğer elinizi yakiyorsa en az 60 derecedir
note 4 un ne zaman cikacagini bilen varmiVe Dış çerçevem geldi bugün degistirecegim
bende eskiye gore yavas donuyor ekran 1sn falan gecikiyorBu aşırı ısınma stock romda da varmı yoksa benim rom mu sorunlu ve bazen ekran sağ sola dönmüyor otomatik döndürme de açık bu sizde de oluyor mu
Aralık oraları gibi tahmin ediyorum çünkünote 4 un ne zaman cikacagini bilen varmi
iphone 6 ve note 4 u bekleyeceğim özellikler vs bakarak ikisinden birini alacağım bilgi için teşekkürlerAralık oraları gibi tahmin ediyorum çünkü
note 2 agustos
note 3 ekim
note 4 ?
Yok yok bende bazen sanki otomatik ekran döndürme kapanmış gibi kitleniyorbende eskiye gore yavas donuyor ekran 1sn falan gecikiyor
bende yok öyle bir sorun gecikme var sadece eskiye göreYok yok bende bazen sanki otomatik ekran döndürme kapanmış gibi kitleniyor
iphone 6 nin 5.5.5 inç olacağı söyleniyor ama ben inanmıyorum en en fazla 0.5" artırırlar özellikleri malum diğer cihazlarla karsilastirilamaz çünkü işletim sistemi farklıiphone 6 ve note 4 u bekleyeceğim özellikler vs bakarak ikisinden birini alacağım bilgi için teşekkürler
hmmm.bende yok öyle bir sorun gecikme var sadece eskiye göre
aynen bende sorunvar da buyutulcek bisey degil cok kullananlar icin sorun olabilir tabi
çözümü yokmudurBu konumunu kullanırken başka birisi (samsung) seni istemeden bile olsa görebilir demek istiyor kabul et kabul etmeaynen bende sorunçözümü yokmudur
Bildiğim kadarıyla sürüme 10 defa basınca Gelişmiş Seçenekler bölümü açılıyor.Komik gelebilir bu soru ama sıcaklığa nerden bakıyorsunuz, dün baktım tel kendisi kitkat'ı indirmiş yükleyeyim mi diye soruyor yükle dedim bende, bikaç değişiklik var ısınma olayı bakalım bloon td5 oynuyordum önceki versiyonda biraz sınıyordu bakalım bunda da ısınacak mı.
Earth gelmiş yeni sürüm de, gps ayarları güzel olmuş hangi uygulama gps kullanıyor şarja etkisi nedir falan gösteriyor, bir de ayarlardan cihaz bilgisi kısmında sürüm bölümüne hızlıca 3-4 defa basarsanız kitkat ekranı geliyormuş![]()
telefonun beyniİşlemci nedir acaba? Yani tam açıklaması![]()

Oooooo süpermiştelefonun beyni![]()