cpt_nofear
Üye
su laptoplarin altina konanlardanmi
pc fani

su laptoplarin altina konanlardanmi
pc fani

he teli altina koyuyom bi dkya kalmaz telefonda isi kalmiyorsu laptoplarin altina konanlardanmi![]()
kardeş baya iyisin hahe teli altina koyuyom bi dkya kalmaz telefonda isi kalmiyor
koca laptopu sogutuyor telide sogutur dkardeş baya iyisin ha
hahah telefona da sart vallaha fankoca laptopu sogutuyor telide sogutur d
aslinda kiricaktim onu yapistircamtim oyun oynarken sonra dedim pc lazim oluyor isinmasin dedimhahah telefona da sart vallaha fan
Hahhahahiyi de anılda s4 var![]()
ahaha benimki 42 dereceyi falan buldugunda restart atiyor kendi kendineBu telefonu iyi ki almışım vallaha hiç yarı yolda bırakmadı sadece kitkat dan sonra şarj biraz daha çabuk gidiyor ama pil doktoru kullanıyorum yavaş sarj modu var daha fazla dayanıyor öyle. Oyunlarda da sorun yok ara sıra ekran dönme bozuluyor sadece o zaman da reset atıyorumBide clash of clansi 10 dk oynuyamiyorum telefon fırın gibi oluyor patlayacak diye çok korkuyorum.

du battery saver vb uygulamalari deneyebilirsin dostum yada *#0228# den gorebilirsinKomik gelebilir bu soru ama sıcaklığa nerden bakıyorsunuz, dün baktım tel kendisi kitkat'ı indirmiş yükleyeyim mi diye soruyor yükle dedim bende, bikaç değişiklik var ısınma olayı bakalım bloon td5 oynuyordum önceki versiyonda biraz sınıyordu bakalım bunda da ısınacak mı.
Earth gelmiş yeni sürüm de, gps ayarları güzel olmuş hangi uygulama gps kullanıyor şarja etkisi nedir falan gösteriyor, bir de ayarlardan cihaz bilgisi kısmında sürüm bölümüne hızlıca 3-4 defa basarsanız kitkat ekranı geliyormuş![]()
yok zaten 4.4 2 gectigimden beri dogru duzgun oyun oynadigim yok42ye falan cıkarmayın 38de bile eli mahvediyo batarya geberir gider
Subway surfersta sorun olmuyo o ayardaki oyunlarda en azından zaten biyle seyler oynuyom geri hayatta donmemyok zaten 4.4 2 gectigimden beri dogru duzgun oyun oynadigim yok
ben 4.3 ten 4.1.1 e donuyodum brick olmustu telSubway surfersta sorun olmuyo o ayardaki oyunlarda en azından zaten biyle seyler oynuyom geri hayatta donmem

aynenaman 4.1 uzak dursun anında sıkıldım