Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
4.4.2yi ilk kurduğumda bi tuhaftı stabilite kötülüşmişti şarj etmesi uzun sürüyodu herşey yerine oturdu ısınmayı test etmedim de havalar ısındı iyice izmirde etsem ne olur :D
Aynen bende de oturdu.garip :hmmm
Bende tek sıkıntı ısınma valla ısınmada tek oyunda oluyor
Maalesef ama bu da akilli telefonlarin genel sorunu ..boyle teselli edebiliriz kendimizi :D

Bir de bu ekranin dokunma omru ne kadar bozulma vs vs hangi durumlarda olur bilen veya dusuncesi olan varmi:hmmm

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Aynen bende de oturdu.garip :hmmm

Maalesef ama bu da akilli telefonlarin genel sorunu ..boyle teselli edebiliriz kendimizi :D

Bir de bu ekranin dokunma omru ne kadar bozulma vs vs hangi durumlarda olur bilen veya dusuncesi olan varmi:hmmm
Akıllı telefonda iphone 3gs 4s note 2 kullandim suana kadar hic bozulmadi dokunmatukligi :D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
Akıllı telefonda iphone 3gs 4s note 2 kullandim suana kadar hic bozulmadi dokunmatukligi :D
1 yil once note2 almistim 2 yillik 5800i birakip.5800 hala catir vatir calisiyo :D omurleri baya uzundur bu akilli telefonlarin

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
  • Beğen
Tepkiler: codblackops2
_ardaa

_ardaa

Üye
yeni sürüm de şarj sorunu mu var beyler, güncellemesem mi acaba :dry:

_ardaa

_ardaa

Üye
O zaman kötü, beklemek daha mantıklı olacak gibi.

Zaten anladığım kadarıyla çok fazla değişiklik yok galiba.

MaxipmaN

Üye
oyun oynamıyorken ısınmıyor normal değerlerde ama school driving 3d optimizasyon yoksunu oyunda 38i uzun vadede görüyor

_ardaa

_ardaa

Üye
4.3 de de oyun oynarken ısınıyor 4.4 de daha mı çok ısınıyor derecelere bakmadım ama epey ısınıyor oyununa göre

_ardaa

_ardaa

Üye
O zaman yüklemeyip beklemek lazımNeler değişti bikaç foto atabilir mi guncelleyenler

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
stock romdan bahsediyorsan pek bir şey yok %100 oyun var ve bildirim çubuğundaki ikonlar beyaz bukadar

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
O zaman yüklemeyip beklemek lazımNeler değişti bikaç foto atabilir mi guncelleyenler
garip 3-5 silinmeyen uygulama var antutu sonucları daha iyi stabilite bariz daha iyi tek sorun ısınma ama agir oyun oynamiyorsan temple run 2de falan el yakmıyor

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
garip 3-5 silinmeyen uygulama var antutu sonucları daha iyi stabilite bariz daha iyi tek sorun ısınma ama agir oyun oynamiyorsan temple run 2de falan el yakmıyor
aynen bende de bu şekilde

MaxipmaN

Üye

ali_axe

Üye
Ben arcane legends oynuyorum telefona yumurta kirsan piser okadar ısınıyor

MaxipmaN

Üye
bir guncelleme daha sart sırf bu ısınma icin paket mi verirler 4.5 mi verirler ne verirlerse versinler

Anil-D

Anil-D

Üye
bendede isiniyor fan sagolsun cozuyor sorunu hemen

Üst Alt